Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a dolog a nőknél, hogy élettársi kapcsolatba nem mernek, akarnak gyereket vállalni?
Az egyik itteni friss kérdés adta az én kérdésemhez az ihletet. Nem érzik elég biztosnak, stabilnak az élettársi viszonyt ehhez? Vagy mi az oka? Én úgy érzem, ez a felfogás egy divatjamúlt, elavult hozzáállás, amihez sokan mind a mai napig valamiért foggal-körömmel ragaszkodnak, pedig el kéne engedni. Tudjuk nagyon jól, hogy a házasság sem egy "életbiztosítás" manapság, sőt, sokszor egy addig kiválóan működő együttélést úgy vág haza a papír, mint annak rendje és módja.
Vannak férfiak, akik mereven elzárkóznak a házasságtól, az azzal járó felhajtástól, hajcihőtől, nem bírják a megjátszott bájolgást, amit a vendégek előtt kell leművelni(akiknek jó részét talán nem is ismerik), és visszatartja őket a dologtól a sok zátonyra futott házasság, amit környezetükben látnak. Viszont szeretnének apák lenni egyszer. Az ilyenek mondjanak le arról, hogy egyszer átélhetik az apaság örömét, vagy szimplán csak egy ugyanilyen, felhajtáskerülő hölgyet kell keresniük?
Mit gondoltok erről? Hölgyek, miért van ez nálatok?
40-es, amikor ket fiatal hazasodik, akkor feltetezzuk, hogy egyutt startolnak. Tudod, hogy mit jelent ket fiatalnak alberletben kuszkodni egy gyerekkel majd megvenni az elso kozos lakast? Tudod, hogy az mennyi kozos lemondas, mennyi kozos kuszkodes? Te azt hiszed, hogy harminc evvel ezelott ingyen vagtak az emberhez a laksokat? kerdezd meg az otvenes ismeroseiet, hogy hol kezdtek,hol kuszkodtek evekig, a valasz az lesz, hogy a szuloknel, meg fel sem tudjak sorolni mar, hogy menni alberletben. Gyakorlatilag huztak minden evben a gyerekekukkel, mint a vadlibak.
Allj mar meg, ocsi! En hat evig jartam a ferjemmel es a gyerekemmel hetvegeken bucsuba arulni egy rozzant Ladaval, a pici lanyom a sator alatt aludt, ott vetetteakkorim neki arnyekos helyet, mindezt azert, hogy kifizessuk a reszletre vasarolt lakasunkat, ami akkor meg alberlet volt.
Tudod, hogy mi volt akkor a legnagyobb almom? Az, hogy ha sajat lakasom lesz, akkor veszek egy kilo szazas szoget es beleverem a falba, ott ahol nekem kedvem tartja. Lett laksunk, egy panel 600 ezerert, vettem szazas szoget es kapalacsot, megprobaltam beleverni, csak azert is, de nem sikerult. Leultem vigyorogva a ferjemmel es elterveztuk a tapetat es a berendezest. Megvalositottuk, en festettem es en tapetazta egyedul, a fejem kozben a munkahelyen volt, csak a gyertyafenyes vacsorara jott haza minden este. Ezt elveztuk harmasban, o, en es a kislanyunk.
Mondd mar el nekem, hogy a celokbol, a megvalositasokbol, a gyotrelmekbol es az oromokbol mit es hogyan kellett volna szerzodessel szabalyozni elore?
#41. Azt hiszem félreértettél kezdetektől fogva. A válaszom magamra van vonatkoztatva és kérlek szépen ne öcsizz. Van egy házam, kocsim, egyedül dolgoztam meg érte. Ha a jövendőbelimnek nincs semmije, engem hidegen hagy. Nem azért vagyok senkivel, mert anyagi hasznot remélek. Viszont ami az enyém az elválaszthatatlan tőlem, mind részben, mind egészben. Mondhatni, "hozzám jár". Ha kellek a másiknak az én otthonom az ő otthona, ha én dobom el előbb a kanalat, akkor szintúgy, ha én nem kellek akkor ami az enyém az az enyém sorry. Volt elég vergődés eddig eljutni, a szavaidból ítélve ezt te is nagyon jól tudod. Nyilván ha tök ugyanott indul a páros, akkor majd eldöntik, hogy kell-e papír. Ahol meg különbségek vannak, ott meg szerintem kell. Ha egy nálam gazdagabb lányt vennék el, akkor is ugyan úgy rögzíteném ezeket a dolgokat.
30/f
# 42 nem volt nekunk semmink, egy pohar vizunk sem, amikor osszekerultunk. O egy hetgyerekes csaladbol jott en pedig egy otgyrekes csalad negyedik gyereke voltam. A csupasz borunkon kivul semmink sem volt, o akkor volt vegzos a muszaki egyetemen, en meg az egri tanarkepzon.
Egyetlen kicsunk volt, neki en, nekem pedig o, ebbe pedig mindent beleadtubk. Hat evig ciganykodtunk, en terhesen is, egy szakadt ladaval es satorral meg hat evig, hogy megvegyuk az elso kis masfel szobas panelunket a peremkeruletben. Nem kimeltuk sem magunkat sem egymast, szules uan meg csak ultunk a kisagy nellett es egyutt gyonyorkodtunk, a kisagyon es a cumisuvegen meg a ruhainkon kivul semmi nem volt a mienk abban a lakasban. Rajtunk kivul senkink es semmink nem volt. Visszanezve szo szerint semmink nem volt, nem is ertem, hogy mertunk gyereket vallalni a semmire. De akkor meg egy ciposszekreny beszerzese is komoly anyagi aldozattal es kozos dontessel jart. Es megis boldogok voltunk, kozos celok, kozos neveles a csimota fele. Ez meg a net es a mobiltelefon kora elott volt, jutott egymasra idonk, mi egymasnak orultuk, ha valamelyikeunk hazaaert a munkabol, meg a kislanyunkkal baboztunk estenkent, mert meg nem volt szamitogep.
30f, ertelek, de hidd el, hogy a nok tobbsege carik a te lakasodra. udvarolt mar nekem hires borasz, akinek olyan birtoka volt, hogy azota is tapadnak ra emiatt a nok. En meg a szemebe neztem es azt mondtam, hogy ez a birtok ferfi nelkul semmit nem er es otthagytam a csodaba. Bocsass meg nekem, de te is feldughatod a fenekedbe a lakasodat meg az anyagi javadat ha azt megosztani senkivel sem akarod. Markold meg es vidd magaddal a koporsodba! Sok sikert a parkapcsolatodhoz! Lehet neked aranybol verve a farkad, ha emberileg szar vagy, akkor messzire el fognak kerulni a nok.
Éppen azaz, hogy megosztom a párommal. Amennyiben nem kíván a párom lenni, akkor meg marad az enyém, ez ilyen egyszerű. Nézd egy házasság lássuk be nem sokáig tart sajnos. A fenének nem jutna ilyen az eszébe, ha nem lehetne válni vagy a felek kitartanak mindhalálig az esküjük mellett. Az meg hogy a jogi környezet mennyi buktatót rejt válás esetén férfira és nőre egyaránt, arról gondolom hallunk és látunk eleget. Nézd. Én jártam a te cipődben is, nem beszélek magas lóról, szóval ne úgy kezelj. Nem vagyok egy multimilliomos, szerencsére van egy tisztességes állásom és egy kis kázam. Itt élek egyedül, nekem ez van. Ha lenne egy párom aki a jövőben berág rám, akkor ez sem. Tényleg nem kell ezért haragudni, de nem lenne ezt kedvem 10-20 évente eljátszani. Akiknek volt azok 50esek albiban vagy az utcán, így nem köszi. Élethossziglan párti vagyok, ha a másik nem, akkor viszont a saját cuccát vigye.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!