Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a fiúknak?
Figyelt kérdés
Barna közephosszú hajam, kék szemem van. Kb. 165 cm vagyok
mindenki azt mondja szép arcom van de nem keresnek a fiúk
Nem vagyok az a tipikus vékony van egy kis feleslegem a hasamon de nem ertem ...
2017. júl. 8. 22:05
22/36 A kérdező kommentje:
kaptam de ebbol 2 ha ertelmes
2017. júl. 8. 22:57
23/36 anonim válasza:
Lol. A helyi privatok ilyenek. legalabb meg farok fotót nem küldött senki
24/36 anonim válasza:
Ha kaptál privátot, akkor már is orvosolva lett a problémád. :)
25/36 anonim válasza:
24: dehogy lett neki orvosolva, van itt egy csipet csapat, akik meg rám is rám írnak mindig, ha csak az a gyanú támad bennük, hogy nő vagyok. Szóval kb ennyire számít nekik, hogy ki az illető
(Férfi vagyok)
26/36 anonim válasza:
'mindenki azt mondja szép arcom van' Hazudtak.
27/36 anonim válasza:
Te magad írtad le hogy van rajtad felesleg. Ha a felütöm a női kifejezések értelmező kéziszótárát akkor ott az áll hogy kövér vagy mint az állat.
28/36 anonim válasza:
Én is arra gondoltam
"van egy kis feleslegem a hasamon" = könnyebb átugrani mint körbemenni :D
30/36 anonim válasza:
Különben ha megbìzol bennem privàtba küld el a face azonosítód megmondom mi a baj veled....Sajnos, nem sajnos amit ott megosztassz többet szàmìtmint sejtenéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!