Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasságom miatt nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Whiteangel1 kérdése:

A magasságom miatt nem kellek a fiúknak?

Figyelt kérdés
175 cm magas, vékony testalkatú lány vagyok, sok pozitiv visszajelzést kapok, de valahogy nem jön össze társkeresés szempontjából a dolog... Az alacsonyabb lány ismerőseimnek sokkal több szerencséjük van ilyen téren. A magasságom lehet a kiváltó ok? A férfiaknak taszitóak az ilyen magas lányok?
2017. febr. 3. 18:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%

Sokakat megriaszt, igen, sajnos ez az igazság.

A furcsaságok (nem hiba, nem probléma) csak bizonyos embereket vonzanak. A tömegcikkek jobban fogynak.

2017. febr. 3. 18:37
 2/27 anonim ***** válasza:
77%
Jó kifogás. Van egy csomó 190 cm magas fiú. Nekik nem hiszem, hogy magas lennél.
2017. febr. 3. 18:39
 3/27 anonim ***** válasza:
29%
Egèszen biztos vagyok benne hogy ezért nem kellesz a fiúknak :) A magasságoddal semmi probléma nincs szerintem..írod, hogy vékony a testalkatod,lehet hogy azt hiszik, modellkedsz, és ezért nem mernek nálad próbálkozni..
2017. febr. 3. 18:40
 4/27 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem tökéletes vagy
2017. febr. 3. 18:41
 5/27 anonim ***** válasza:
58%

Egèszen biztos vagyok benne hogy *NEM ezért nem kellesz a fiúknak

Sorry,lemaradt a "nem" ;)

2017. febr. 3. 18:41
 6/27 anonim ***** válasza:
71%
Ha ezt elhiszed, senkinek sem kellesz majd. Keresd meg a valodi okát!
2017. febr. 3. 18:42
 7/27 A legrosszabb ***** válasza:
37%
Arról miért nem beszélsz, hogy valószínűleg olyan vagy mint egy hárpia, egy keselyű, vagy túlságosan tapadsz, mint egy pióca. Titeket nőket például azonnal lelomboz, ha azt látjátok, hogy egy faszi rajong értetek, lehet, hogy te is a szimpátiádat rajongásként mutatod, aztán meghátrálnak a bakok. Én is meghátrálnék. Ne tapadjon rám senki.
2017. febr. 3. 18:48
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
A vékony testalkat sok mindent takarhat. Igen nálad azért sok pasi kiesik:( Gondolom a 180 felettiek jöhetnek szóba. Azok közül is akik a vékony magasabb lányokat szeretik. Kicsit szűk a választék, de egyáltalán nem lehetetlen párt találni neked sem.
2017. febr. 3. 18:49
 9/27 anonim ***** válasza:
75%
Hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni?! Ez a magasság pont tökéletes én is ennyi vagyok.
2017. febr. 3. 18:50
 10/27 anonim ***** válasza:
77%

Saját magasságomnál fogva (188 cm), én kifejezetten szeretem a magas, vékony lányokat. Ahogy megfigyeltem a magas pasik általában kedvelik a magas lányokat.

Ismerkedj kosarasokkal. :)

28/F

2017. febr. 3. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!