Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
184 cm a magasságom. Ez mennyire felel meg a nőknek?
Figyelt kérdés
Alacsonynak érzem magam, mert ha kimegyek az utcára kapásból látok olyat aki egy fejjel magasabb nálam. Sok nő is magasabb tőlem, olyan meg bőven van aki velem egymagasságú és az már a nőknek nem imponál mivel azért csak magasabbat akarnak ami teljesen érthető is.2016. aug. 24. 13:27
1/28 anonim válasza:
Nekem már túl sok lenne, röhejesen néznénk ki egymás mellett. Kb. 30 centivel vagyok alacsonyabb.
2/28 anonim válasza:
Tőlem is egy jó 30 cm-rel vagy magasabb. Hozzám meg túl magas vagy.
3/28 anonim válasza:
szerintem teljesen jó, én erre már azt mondanám, hogy magas
igaz, én csak 168 cm vagyok, de tökéletesen megfelelne a magasságod
4/28 anonim válasza:
Ennyi centivel nem kéne hisztizni fiam.:-D
Majd ha 160 leszel,akkor lehet kétségbe esni.
5/28 anonim válasza:
Szerintem jó a magasságod, azért bőven vannak lányok, akik 170 cm-nél alacsonyabbak, nekik pont jó magas vagy :)
6/28 anonim válasza:
Ha csak a magasság lenne a döntő, akkor nekem elég sok férfi megfelelne. :)))
7/28 anonim válasza:
Én 172 centi vagyok, úgyhogy nekem tökéletes. :)
8/28 anonim válasza:
Mi a f...t sír a szád 184cm-rel? Panaszra nekem lenne okom, az én 166 cm-mel, ha minden nőnek csak a magasság lenne fontos. Minden este a szex után, hálát adok az Istennek, hogy férfit nevelt belőlem a környezetem.
9/28 anonim válasza:
A francba, bezzeg ha 185 cm lennél... :)))) Nembaj, talán ha egyik nap otthon felejtem a mérőszalagot....
10/28 anonim válasza:
Lehet, csak egy nagyra nőtt kisfiú vagy és kész! De, semmi baj, a nőknek férfi kell... inkább, kezdj faszival :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!