Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

184 cm a magasságom. Ez mennyire felel meg a nőknek?

Figyelt kérdés
Alacsonynak érzem magam, mert ha kimegyek az utcára kapásból látok olyat aki egy fejjel magasabb nálam. Sok nő is magasabb tőlem, olyan meg bőven van aki velem egymagasságú és az már a nőknek nem imponál mivel azért csak magasabbat akarnak ami teljesen érthető is.
2016. aug. 24. 13:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

ma 13:39

És légy szíves ezt minden kérdésnél, ahol tízéves méretű férfiak siránkoznak, fejtsd ki, részletesen, mert itt az élő példa, hadd tanuljanak. Köszönöm.

2016. aug. 24. 13:42
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem vagy alacsony.
2016. aug. 24. 14:08
 13/28 A kérdező kommentje:
azt hozzá tenném hogy Svédországban éltem 9 évet és ott átlagosnak számított a magasságom, voltak akik emiatt utasítottak vissza(!). 1 éve - az egyetem miatt - Budapestre költöztem. Hozzá vagyok szokva hogy egy férfi 1.90 méter felett számít magasnak.
2016. aug. 24. 14:21
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Bőven átlag feletti magasság. Aha, sok magasabb nő van nálad, írod. Csak épp nem mezítlábasan, hanem 10-15 centis platformos szandálban Srác. Mezítláb kell mérni a magasságot nőnél is, nem magassarkúban.
2016. aug. 24. 14:27
 15/28 anonim ***** válasza:
40%

Egy férfi NEM 190 cm felett férfi, ez nagy butaság.

A magasságot pont jó az átlagos 165-170 cm közötti nőknek (meg a magasabbaknak is, meg némely alacsonyabbnak is, kinek hogy)

A magasságod szerintem csak egy ici-pici szelete annak, hogy vonzó tudsz-e lenni egy nő számára, vagy sem.

172 cm vagyok, még az átlagos 10-12 cm-es cipőimmel is teljesen jó a magasságod egy átlagnál (165-170) pár centivel magasabb nőnek is.

Érdekes, hogy én nem sűrűn találkozom még magassarkúban sem 180 feletti nőkkel túl sűrűn. Szerintem egyáltalán nem általános.

Ez a magasság-kérdés is ont olyan ízlés kérdése, amit nem lehet általánosítva megválaszolni. Pont olyan, mint a testalkat vagy a súly vagy a szemszín iránti vonzódás.

Abban igaza van az ide írt nálad lényegesen alacsonyabb férfiaknak is, hogy neked aztán nincs okod panaszra (ha csak a magasságod a szempont).

Minden jót:

39N

2016. aug. 24. 14:40
 16/28 anonim ***** válasza:
60%

Azért az már durva, hogy ilyen magassággal alacsonynak érzed magad. 2 centivel vagyok nálad magasabb és kifejezetten magasnak érzem magam. :D

A legtöbb nőnél sokkal magasabb vagy.

2016. aug. 24. 15:00
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Jó, hát az Svédország. Magyarországon ez már magasnak számít.
2016. aug. 24. 16:30
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

2# vagyok.

Miert kellett lepontozni?

153 cm vagyok. Hozzám képest igenis magasnak számít egy 184 cm-es ferfi.

Sose volt 170-nél magasabb barátom.

Úgy éreznem magam egy +180 cm-es srác mellett mintha ha a lanya lennek.

2016. aug. 24. 16:40
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
"Sose volt 170-nél magasabb barátom. " - Nekem meg valahogy csak ennél magasabbak voltak, és még nálad is alacsonyabb vagyok. :-) Te így érzel, engem meg nem zavar, ha a pasi akár sokkal magasabb nálam. Nem vagyunk egyformák.
2016. aug. 24. 16:53
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Csak a magasság részemről sose volt döntő. Bár a még magasabb pasikat jobban szeretem.
2016. aug. 24. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!