Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
184 cm a magasságom. Ez mennyire felel meg a nőknek?
ma 13:39
És légy szíves ezt minden kérdésnél, ahol tízéves méretű férfiak siránkoznak, fejtsd ki, részletesen, mert itt az élő példa, hadd tanuljanak. Köszönöm.
Egy férfi NEM 190 cm felett férfi, ez nagy butaság.
A magasságot pont jó az átlagos 165-170 cm közötti nőknek (meg a magasabbaknak is, meg némely alacsonyabbnak is, kinek hogy)
A magasságod szerintem csak egy ici-pici szelete annak, hogy vonzó tudsz-e lenni egy nő számára, vagy sem.
172 cm vagyok, még az átlagos 10-12 cm-es cipőimmel is teljesen jó a magasságod egy átlagnál (165-170) pár centivel magasabb nőnek is.
Érdekes, hogy én nem sűrűn találkozom még magassarkúban sem 180 feletti nőkkel túl sűrűn. Szerintem egyáltalán nem általános.
Ez a magasság-kérdés is ont olyan ízlés kérdése, amit nem lehet általánosítva megválaszolni. Pont olyan, mint a testalkat vagy a súly vagy a szemszín iránti vonzódás.
Abban igaza van az ide írt nálad lényegesen alacsonyabb férfiaknak is, hogy neked aztán nincs okod panaszra (ha csak a magasságod a szempont).
Minden jót:
39N
Azért az már durva, hogy ilyen magassággal alacsonynak érzed magad. 2 centivel vagyok nálad magasabb és kifejezetten magasnak érzem magam. :D
A legtöbb nőnél sokkal magasabb vagy.
2# vagyok.
Miert kellett lepontozni?
153 cm vagyok. Hozzám képest igenis magasnak számít egy 184 cm-es ferfi.
Sose volt 170-nél magasabb barátom.
Úgy éreznem magam egy +180 cm-es srác mellett mintha ha a lanya lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!