Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasságom miatt nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Whiteangel1 kérdése:

A magasságom miatt nem kellek a fiúknak?

Figyelt kérdés
175 cm magas, vékony testalkatú lány vagyok, sok pozitiv visszajelzést kapok, de valahogy nem jön össze társkeresés szempontjából a dolog... Az alacsonyabb lány ismerőseimnek sokkal több szerencséjük van ilyen téren. A magasságom lehet a kiváltó ok? A férfiaknak taszitóak az ilyen magas lányok?
2017. febr. 3. 18:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
én 170 vagyok, de sokat hordok magassarkút, eddig nem éreztem magam hátrányban emiatt
2017. febr. 3. 20:13
 22/27 anonim ***** válasza:

Imádom a magasabb lányokat, több mint 1 éve járok össze egy 176 centis lánnyal, sajnos csak szexelni (pedig én tovább mennék ha ő benne lenne, de nincs).

Egy férfit csak a nála magasabb lány taszít, és hát a férfiak túlnyomó többsége bőven magasabb mint 175 centi. Én nem is nagyon ismerek 180 alatti férfit a korosztályomból...

2017. febr. 4. 12:18
 23/27 anonim ***** válasza:
9%
Hülyeség.A fiúkat nem érdekli a magasság.Az alacsony fiúkat sem zavarja,hogy magas vagy.Ez a magasság csak a lányok mániája
2017. febr. 4. 21:50
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
#22,te nem tudom,hogy melyik országban élsz,de a magyar férfi átlagmagasság 176 cm.Ha az egész emberiséget nézzük,akkor 173 cm
2017. febr. 4. 21:51
 25/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a magasságod miatt, egy nőnél ez elég soknak számít, de nem tudhatjuk ennyi infoból.
2017. júl. 8. 23:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Az én 180 centimhez, tuti magas lennél. Avékonyság sem lenne előny. Azért, nagyon sok pasi keres vékony, magad nőt.k
2017. júl. 9. 00:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Szokásos szöveg írom. Minden alkatu lány lehet gyönyörű, ha megfelelő stílust alakít ki...van ami az alacsony lányoknak áll jól, van ami a magas lányoknak...Aki jól érzi magát a bőrében (ruházat smink stb is ide értve) annak általában jó kisugárzása (sugárzik az önbizalomtól) és ezt a pasik leveszik...
2017. júl. 9. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!