Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tetszek a fiúknak?
Kezdem az elején,nincsenek nagy igényeim a külső terén,egy átlagos,értelmes párra van szükségem aki meghallgat és nyugtató a jelensége.
Igyekszem kedves lenni az emberekkel,fürdök,fogat mosok büdös szerintem nem szoktam lenni. Súlyfelesleg van rajtam azon gondolkoztam ha azt leadom több esélyem lenne? kb. 10-15 kg-ról van szó. Attól félek ígyse kellenék senkinek,tényleg még a legrondább,igénytelen férfiak se kezdeményeznek. Egyetlen egy férfi típus nyit felém,aki 35-45 éves közötti illetve régimódi gondolkozású,ami számomra nagyon érdekes... Egy a probléma,hogy én csak 20 éves vagyok és ez nagyon nagy korkülönbség.Mit tehetnék külsőre belsőre,hogy kelendőbb legyek? A kutyának sem kellek a korosztályomból :(
Üdv a klubba! :D
Kb, én is ezt éltem át, 20 éves koromig. A korosztályom le sem tojt, csak anyám korabeli és afölötti férfiak próbálkoztak be, ami elég lehangoló volt a számomra.
Nekem pont akkor jött a párkapcsolat, amikor elhatároztam, hogy ok, akkor most férfi nélkül is lesz élet, és tojtam le a párkeresést. Viszont barátokat gyűjtöttem és nem féltem akár fiúkkal is megismerkedni, azért, hogy gyűjtsem a barátokat, mint a pokémont. A párom is az egyik ilyen fiú volt, akivel 3 hónap barátkozás után, eljutottunk oda, hogy megkért, hogy járjunk.
Szóval szerintem tedd te is parkolópályára a pasi témát, legyen életcélod (a fiú szerzésen kívül), legyenek terveid, képzelj egy jövőt magadnak és lépésről lépésre haladj felé. És amíg építed a jövőd, és haladsz a célod felé, majd meg fogod találni azt az embert, aki szeretni fog téged. Az mindig vonzó, ha valaki nem csak ül és él bele a világba, hanem felveszi az élet fonalát és tudatosan halad előre!
Ha fogyni szeretnél, akkor hajrá! De nem férfiért, hanem önmagadért! Bármit is teszel, mától az legyen azért, hogy az életed jobb és minőségibb legyen! És sose külső ingerek hatására, mert azok talmi dolgok és ha megszűnnek akkor megszűnnek vele azok a csodás dolgok is, amik téged jobbá tennének!
Mindenképp kezdd külső tuninggal: légterelők, szoknyák, szempillák a fényszóródra, +egy frankó sportkipufogó!
Ha majd eljutsz a belső tuninghoz, akkor javaslom kezdésnek a részecskeszűrő kivételét, chiptuninggal kombinálva! Garantált a hatás!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!