Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?
Férfiaknak ezerszer nehezebb. Nekik nincs olyan,hogy bókolnak,stb.,kivéve a nagyon jóképűeknek,de velük már kezdetben is így viselkednek a nők,szóval hamar elszállnak maguktól.
Nincsen soha bókolás,nincsen ajtóban előre engedés,virág, stb. szóval semmi.
Hozzánk nem jön oda egy nő sem,nekünk kell mindent kiharcolni,mintha kb. Spárta lenne,minden egyes mozzanatot tökéletesen kell végigvinned,hogy egyáltalán esélyed legyen a nőknél.
És ezt is csak akkor,ha egyáltalán átlagon felüli arccal születtél,kizárólag akkor jön össze.
Átlagos férfiként még csak szóba sem állnak veled a nők manapság,kizárólag a "hercegekkel",akire várnak éppen...
A nők szerint a férfiaknak, a férfiak szerint a nőknek. Senki se tesz igazságot, mert nincs mindkét fél bőrében.
Kb. olyan értelmetlen kérdés, mint az, hogy a férfi vagy a női orgazmus jobb érzés? Senki se próbálta mindkettőt.
Attól függ. Futó kalandot, egyéjszakást nőként könnyebb összehozni.
Harmonikus, tartós, stabil, boldog párkapcsolatot ugyanolyan nehéz mindkét nemnek.
Fiúknak nehezebb. Nagyon sok fiút ismerek aki 20 elmúlt és nincs barátnője és nemigen volt korábban se. Ellenben a legtöbb lánynak 18 éves koráig volt legalább 1 barátja.
Én lassan közelebb leszek a 30hoz mint a 20hoz és a mostani barátnőm a 2. Sajnos nagyon nagyon messze lakunk egymástól. Itt a közelben nem találtam magamnak senkit.
Aki nem hiszi el,kérdezze csak meg az ismerőseit. Hány nőnek volt kapcsolata,és hány férfinak a környezetében...
Én ismerek a környezetemben, 20 férfit legalább, aki elmúlt 20 éves,és nő közelébe sem került még soha.
Nőkből egyet nem tudok mondani ilyet,mindnek volt kapcsolata,nem is egy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!