Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?
Ha a nő is a felső 5% kategóriába tartozik, miért ne választhatna társat ugyanabból a kategóriából?
Nem értem a kifogásokat.
Nézzük először a külsőségeket, mert azzal nagyon szerettek jönni.
Én egy nem hízékony, de évek óta nem sovány nő vagyok. Sportnak köszönhetem, hogy nem vagyok sovány már, de elhízni minimális az esélyem, mert én inkább fogyásra vagyok hajlamos, rendszeres mozgással viszont formában tartom magam. Nekem ez nem teher, mert már azelőtt eleve sokat mászkáltam, nem vagyok egy passzív ember alapvetően (nyilván ha éppen ki vagyok merülve, az egy speciális eset, de amint elkezdek talpra állni, már igénylem az intenzív, mozgalmasabb életmódot). Nem hinném, hogy hozzám illő lenne olyan férfi, akinek nyűg ez a fajta életmód, aki legszívesebben lehuppan egy fotelba és döglik, és hízik (akár a többszörösére is, mint amekkora én vagyok).
Szerettek a pénzzel is jönni, akkor legyen ez a következő. Évek óta dolgozó felnőtt vagyok, többféle munkám volt már, nem érzem szégyennek a fizikai robotolást sem, ha éppen csak az van. Alapvetően jól gazdálkodok a saját pénzemmel már gyerekkorom óta, ennek a hozzáállásnak köszönhetem a lakásomat, azt, hogy úgy tudom beosztani a pénzemet, hogy spórolni is tudok és ha épp nincs rendkívüli helyzet, akkor az alapokon kívül egyebekre is jut. Azt gondolom, sok nézeteltérésem lenne olyan emberrel, akinek kifolyik a kezéből a pénz, folyton mindenkitől kölcsön kér, elvárja, hogy eltartsák, lusta elmenni dolgozni, folyton csak kifogásokat keres, hogy ez miért nem jó, az miért nem jó (egyik kolléganőm évekig panaszkodott a fiára, hogy nem tudja, hogyan rugdossa ki otthonról, aztán csak sikerült valahova bekerülnie, de akkor a kolléganőm már azon gondolkodott, hogy kiteszi a fia cuccát otthonról, de én is beszélgettem neten olyannal, akinek ott a jó szakmája, aztán mégsem akar elmenni dolgozni, kényelmesebb neki anyukájával otthon 30 évesen).
Meg még vannak egyéb dolgok is. Már volt, aki megkérdezte privátban, hogy írjam le bővebben, megbeszéltük, és azt mondta, hogy hozzám mérve semmi irreálisat nem kívánok.
"Ha a nő is a felső 5% kategóriába tartozik, miért ne választhatna társat ugyanabból a kategóriából?
Nem értem a kifogásokat."
ennyire nem világos? az összes nő ezt teszi! a bányarém is.
És a többit is elolvastad, vagy csak az első bekezdésig jutottál?
Különben lehet itt siránkozni, én akkor sem fogok megalkudni egy nem hozzám illő társ mellett, mert azzal egyikünk sem lenne boldog hosszú távon, és a leendő gyerekeimet nem akarom egy boldogtalan légkörben felnevelni. Nem kell nekem az összes férfi, csak azok közül akarok választani, akik illenek hozzám, igen, az egy szűk réteg, de teljesen más az én szűk rétegem, mint mondjuk a barátnőimé, a kolléganőimé, stb. Mindenkinek egyediek a szempontjai. Lehetnek hasonlóságot, de nem lehet általánosítani, hogy mindenkinek ugyanaz. Nem találok könnyen hozzám illőt, mert történetesen amilyen körökben én egyébként megfordulok, kevés olyan van, aki van, azokkal meg valami más akadály állta a kapcsolat útját, amiért eddig nem jött össze úgy, hogy véglegesen le is tudjak valaki mellett cövekelni.
Ha csak egy éjszakás kalandot keresnék, akkor sokkal könnyebb dolgom lenne, mert nem egész életemre keresnék társat, egy éjszakára nem fontosak azok a szempontok, amik a hosszú távú együttélésnél fontosak, egy éjszakára sokkal több férfi megfelelne. Csak én arra meg nem vágyom.
tegnap 20:46
ma 07:55
Már nem azért de az itteni lányok mind különbnek tartják magukat,aztán volt részem letesztelni őket,hazudnak mint a viszfolyás..Amikor a saját fényképem küldtem át nekik,többet vissza se irtak,sőt tiltottak is,amikor egy helyes pasi képét,akkor egyből találkozni akartak velem,és már szerelembe is estek..Tehát a női nemnek egy szavát sem lehet elhinni..
"azok közül akarok választani, akik illenek hozzám"
és mi alapján döntöd el, hogy illik hozzád? (pl. társkeresőn ahol képküldés után - megismerés nélkül - azonnal eltűntök)
ennyit a "belsőről"
ma 08:56
én is ezt tapasztaltam
Ti ilyenekkel futottatok össze, de akkor nem is passzolnátok azokkal. Egyébként meg honnan tudjátok, hogy akik eltűntek, nem a társkeresőket tesztelő férfiak, akik nőknek adták ki magukat?
Én csak a magam nevében beszélhetek, ÉN SAJÁT MAGAMBÓL INDULOK KI, MAGAMHOZ MÉREM A LEHETSÉGES PARTNERJELÖLTEKET, ÉS ÍGY DÖNTÖM EL, HOGY LEHETNE-E TÖBB VAGY SEM.
Nem vagyok túlsúlyos, nem is vagyok hajlamos rá, teszek is azért, hogy formában legyek, ha nem vagyok kimerülve, a szabadságaimat és az egyéb szabadidőmet is intenzívebb tevékenységgel töltöm, nem fogok összejönni otthonülő/tohonya/kövér férfival, nem is tetszik, és az életmódunk is összeegyeztethetetlen, mert az ilyennek nyűg lesz az én életmódom, nekem meg nyűg a semmittevés.
Nem dohányzom, soha nem dohányoztam, zavarja a szervezetemet (könnyezés, fejfájás...) a dohányfüst és mindaz a szag és kipárolgás, ami egy dohányzót körülvesz, és a teste magába szív, nem tudnék egy háztartásban élni ilyen emberrel (a szomszédot elviselem, de előle be tudom zárni a lakásomat, ha sok lenne, a barátaimtól elviselem, de ők tekintettel vannak rám, az otthonomból ki van tiltva a dohányzás), nem vagyok naiv csirke, hogy majd megnevelem, aki akar, bagózzon, aki le akar szokni, magáért tegye, és ne váljon zugbagóssá, én nem jövök össze dohányzó férfival, akármilyen jóképű. Például aki olyan fotót tesz fel magáról, amin dohányzik, ezt tudom szűrni, látom a képen (aki meg erről hazudik, az magára vessen, ha akkor küldöm el, mikor már reménykedik, mert akkor derül ki).
Soroljam még, vagy inkább ne is koptassam a billentyűzetet, mert ti úgyis minden nőt egy kalap alá vesztek?
Azért szerintem eléggé kevés ember van, aki senkinek nem jön be külsőre, különben sokkal kevesebben élnénk, azért csak hasonlítunk a szüleinkre valamennyire. (Persze, ha valaki érdekházasságból vagy erőszakból fogant, de gyanítom, azért a legtöbb itt nyafogónak a szülei nem kényszerből feküdtek össze, amikor benneteket összehoztak.)
"ÉN SAJÁT MAGAMBÓL INDULOK KI, MAGAMHOZ MÉREM A LEHETSÉGES PARTNERJELÖLTEKET, ÉS ÍGY DÖNTÖM EL, HOGY LEHETNE-E TÖBB VAGY SEM."
és azzal tisztában vagy, mi (melyik) a te "szinted"?
nem kétlem, hogy mindenkinek a 10/10-es Jose Armando kell a szappanoperából, de egy átlag nő szálljon már le a képzelgéses téveszméinek lováról.
az ilyenekből lesznek a macskás vénasszonyok akik megkeseredetten tengődnek, és az elmúló évek alatt ugyanilyenné tették képzelgéseik miatt a férfiak tömkelegét akik nem hasonlítanak a nem létező szőke hercegre.
nem beszélve a népszaporulat visszaeséséről, az így képződő munkerő és adóbevétel hiányról.
statisztikák szerint már 40% a szinglik aránya!
ilyen nem volt régen. elvétve akadt 1-2 vénlány és agglegény, manapság már a feminista agymosás miatt szenved mindkét nem.
ez nem fejlődés, ez degeneráció.
"az ilyenekből lesznek a macskás vénasszonyok akik megkeseredetten tengődnek, "
Szeretem, amikor egy férfi ezzel jön. Mintha minket akarna megóvni. Komolyan, neked mi közöd hozzá, ha vénkisasszony leszek?
Amúgy ok, be van bizonyítva, a miniszterelnök holnap küldi az aranybullát, hogy a férfiaknak nehezebb. És mostantól mi lesz? Majd azt írjuk a sírodra, hogy "neki igaza volt"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!