Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?
#22:47 Ahogyan azt a 00:31-es válaszoló már megírta, azért csináltuk, hogy igazolást nyerjen, a legtöbb nőnek csak a külsőségek számítanak. Amolyan társkeresési polgárpukkasztásnak is szántuk a dolgot. Hamar töröltük a profilt, nem hülyítettünk be senkit. Egyébként az egészben az volt a legtragikomikusabb, hogy az adatlapra szinte túlzóan a legflancosabb dolgokat írtuk, jóérzésű nőnek első kézből kamuszagú lett volna a dolog, ennek ellenére a közönség úgy bukott rá, mint gyöngytyúk a takonyra. Szerintem elgondolkoztató.
Amúgy a válaszoddal is azt igazolod, hogy a külsőségeket részesítitek előnyben. Tanúbizonyságot tettél erről az arrogáns jelenségről. Ha tegyük fel adott egy remek belső tulajdonságokkal rendelkező férfi, de mondjuk nem egy George Clooney alteregó, akkor ő már nem ér annyit? Ez egyszerűen agyrém.
ma 02:14
Ne csodálkozz,amikor itt a gyakorin is csak ilyen kérdéseket látni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
tehát alap hogy a jóképüség a legfontosabb,ha nem születtél annak akkor fel is kötheted magad..
1. Ha nem számoljuk a melegeket, a poligám házasságban élőket és a nyitott kapcsolatban élőket, akkor ugyanannyi nő él komoly párkapcsolatban, házasságban, mint férfi, hiszen egy heteroszexuális pár 1 férfiből és 1 nőből áll a mi kultúránkban.
2. A külső minden embernek számít, aki nem vak. Nem részletezem, mert egyedi.
3. A megélhetés minden embernek számít, aki nem segélyekből és lopásból akarja fenntartani magát.
4. Sírással és hisztivel csak a gyerekek tudnak bármit is elérni egy bizonyos korig, de nekik is csak azért adják be a derekukat a felnőttek, hogy ne bömböljenek mások előtt, és elkerüljék mások megvető figyelmét. Felnőtt ember ne viselkedjen úgy, mint egy gyerek!
5. Ha valaki a SAJÁT álláspontját leírja, hogy ő hogyan működik, nála mi lehet a nyerő, vagy hogyan jött össze a párjával, szerintem azt ő sokkal jobban tudja, mint azok, akik itt hazugnak szeretnék kikiáltani.
" 22:47, szerintem nem maga miatt csinálta, hanem hogy megcáfolja az itteni közhiedelmet,miszerint a kisugárzás és a belső a legfontosabb. "
És mégis hogyan? Itt mindenki azt mond, aki akar, mindenki névtelen. Ennyi erővel én tegnap találtam fel a villanykörtét.
"Amúgy a válaszoddal is azt igazolod, hogy a külsőségeket részesítitek előnyben. Tanúbizonyságot tettél erről az arrogáns jelenségről. Ha tegyük fel adott egy remek belső tulajdonságokkal rendelkező férfi, de mondjuk nem egy George Clooney alteregó, akkor ő már nem ér annyit? Ez egyszerűen agyrém."
Nekem légyszi ne fejtsd ki, miről árulkodik az írásom, hiszen én írtam. Nem azt sugallom, hanem állítom. George Clooney csúnya szerintem, de tudom, nem ez volt a lényeg. Nem szeretem, amikor ilyen patetikusan érvel valaki: én nem állítottam, hogy az ember értéktelen, és ebből is az látszik, hogy életed egyetlen része a szex vagy szerelem, és akinek nincs társa, az értéktelen: ez a te elméleted, hiszen ezért adod a számba. Bennem fel sem merült, hogy az ember ettől lesz értékes vagy értéktelen. Én csak kijelentettem, hogy nem fogok járni olyannak, aki nem tetszik. Lehet ezen még arcon pörögni két órán, de ez akkor se fog változni, ha igazad lesz.
A kérdező (53-as) linkelt kérdésével mi a baj? A válaszokat nem láttam, de a kérdés tök normális. Pont olyan, mint például:
- 20-on éves nők, szerettek főzni?
- 20-on éves "SZÉPARCÚ" nők, szerettek főzni?
mert ott volt egy "JÓKÉPÜ" jelző is
Hát gondolom, hogy nem a bányarémekre gondolt. Hiszen kit érdekel, tud-e főzni az a lány, aki nem tetszik neki.
A kérdés szerintem inkább azért hülyeség, mert most önbevallás alapján lesz valaki itt jóképű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!