Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknak vagy a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
42%

" Komolyan, neked mi közöd hozzá, ha vénkisasszony leszek?"

leírtam az előző hsz-emben.

2016. okt. 7. 13:27
 42/63 anonim ***** válasza:
36%

"és azzal tisztában vagy, mi (melyik) a te "szinted"? " - Kezdjük ott, hogy én nem egy ilyen idióta 1-10-es listán skálázom be az embereket, sem pedig magamat. Tisztában vagyok vele, hogy én milyen ember vagyok, és azzal is tisztában vagyok, hogy milyen ember illene hozzám.

De akkor skálázzunk. Aki számomra 10-es, az van, akinek 1-es, és bottal sem piszkálná meg, van, akinek mondjuk 5-6-os, van, akinek 8-as, másnak 3-as... stb. És lehet, hogy valaki nekem mondjuk 1-es, másnak pedig ő a 10-es...

És akkor mi van, ha számodra én 1-es vagyok, másnak meg mondjuk 10-es? Vagy ha te mondjuk 10-esnek látnál, de pl. a legjobb haverod szerint csak 4-es vagyok? Én csak örülök, ha nincs konkurencia, mert másnak nem tetszik annyira az, aki nekem nagyon is.

De egyébként marhaságnak tartom ezt a skálázást, az embereket nem lehet így általánosan osztályozni.

2016. okt. 7. 14:09
 43/63 anonim ***** válasza:

"De egyébként marhaságnak tartom ezt a skálázást, az embereket nem lehet így általánosan osztályozni."

de azt ugye elismered,hogy van aki sokaknak és van aki keveseknek tetszik?

2016. okt. 7. 15:32
 44/63 anonim ***** válasza:
46%

Egy szóval sem mondtam, hogy ilyen nincs. Nyilván, egy olyan külső, ami nagyon szokatlan, kilóg a tömegből akár pozitív akár negatív értelemben, az az emberek figyelmét jobban felkelti, legyen szó akár egy Playboy címlapmodell hölgyről, vagy akár egy olyan betegségtől szenvedő emberről, akinek a betegsége a külsejét is eltorzítja. Az előbbi sokaknak lesz vonzóbb az átlagnál, az utóbbi sokaknak lesz taszítóbb az átlagnál.

Viszont akik nem lógnak ki annyira a tömegből, azoknál azért nem ennyire szélsőséges a helyzet, ott már egyedi esetek vannak, ki milyen környezetben nőtt fel, milyen közegben mozog, milyen típusú emberekkel milyen tapasztalatai vannak. (Mondok egy példát, nekem anno egy orvos maradandó károkat okozott, ráadásul a kezeléssorozat is kellemetlen volt számomra, a rossz emlék olyan erős, hogy a rá emlékeztető férfiakat nemhogy vonzónak nem látom, hanem férfiként inkább taszítanak, mert arra emlékeztetnek, aki egész életemre elcseszett valamit a szervezetemben, és nem akarom úgymond minden nap életem ilyen formában megkeserítőjének az arcát látni, de még hasonlót sem.

Miközben egyébként ismerek olyan nőt, aki pont egy ilyen típusú férfihez ment hozzá, neki az ilyen típusú férfiakkal kapcsolatban nincs ilyen rossz emléke, mint nekem.

2016. okt. 7. 17:33
 45/63 anonim ***** válasza:

"Szeretem, amikor egy férfi ezzel jön. Mintha minket akarna megóvni. Komolyan, neked mi közöd hozzá, ha vénkisasszony leszek?"

Te tudod, kedves Válaszadó, én se akarok beleszólni, és szerintem ő sem akart, úgy éled az életed, ahogy akarod. Hogy esetleg 20-30 év múlva nagyon ráfaragsz, az már más téma lesz. Sajnos az élet nem számítógépes program, nincs "undo" meg "load game", ha valamit elbaszarintottál, utólag már nem leszel képes helyrehozni...de hát idővel úgyis meglátjuk, kinek lesz igaza...

2016. okt. 7. 22:13
 46/63 anonim ***** válasza:
34%
Na, a zokogó testvériség jött és lepontozott mindenkit, aki szerint nem a hímeknek nehezebb... :-D Drágáim, ha nem vagytok hajlandók elszakadni a berögződött téveszméitektől, akkor ne keressetek nőket, ott vagytok ti egymásnak, dugjátok egymást. Ha ennyire rosszak a nők, akkor nektek minek? :-D
2016. okt. 7. 23:07
 47/63 anonim ***** válasza:

" Sajnos az élet nem számítógépes program, nincs "undo" meg "load game", ha valamit elbaszarintottál, utólag már nem leszel képes helyrehozni.."

Milyen undo gomb, és miért baszsarintottam volna el? itt most a kérdező az, aki nem tud csajozni, ha jól értem, nem én nem tudok pasizni.

2016. okt. 8. 12:17
 48/63 A kérdező kommentje:
én egy szóval sem mondtam hogy a lányokat szeretem
2016. okt. 8. 12:25
 49/63 anonim ***** válasza:
0%

"Egyszer brahiból csináltunk egy kamu fiókot, hogy megnézzük, mi történik. A gúgliról letöltöttük a legsármosabb alfahím fotót, beleírtuk a legnyerőbb dolgokat (luxuslakás, kocsi, vezérigazgatói állás stb). "

Te olyan vagy, mint az a srác, akit a múlt héten linkelt valaki. Ugyanezt mondta egy videóban, és pénzt kért érte férfiaktól. Komolyan, mint aki feltalálta a spanyol viaszt. Te eddig hol éltél? Te nem tudtad eddig, hogy az érvényesül jobban, aki jobban néz ki stb.? Komolyan, ehhez kamuprofilt kellett létrehoznotok?

2016. okt. 8. 22:47
 50/63 anonim ***** válasza:

22:47, szerintem nem maga miatt csinálta, hanem hogy megcáfolja az itteni közhiedelmet,miszerint a kisugárzás és a belső a legfontosabb.

És ennek ellenére mégis vannak, akik nem hiszik el, mert egyszerűen nem akarják elhinni, elintézik konok tagadással. Ez nem lenne megdöbbentő, Galilei is ebbe futott bele anno, aztán végül kinek lett igaza...?

"Eppur si muove!"

2016. okt. 9. 00:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!