Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?
Nyilván, hogy a férfiak azt mondják nekik, a nők meg azt, hogy nekik.. Nem lehet igazságot tenni, mert csak az egyik oldalt tapasztaljuk és éljük meg. Egyoldalúan meg nem lehet kimondani, hogy ez az igaz és kész.
Én elhiszem, hogy nehéz a pasiknak IS a párkeresés, de azért ne higgyük már azt, hogy a nőknek a kisujjukat sem kell mozdítani és nekik alanyi jogon jár a kapcsolat, mert ez rohadtul nincs így!!
A férfiaknak fényévekkel nehezebb.
Elég megnézni, Kérdező, hány szingli férfi van, és hány szingli nő. A számokat összehasonlítani. A többit odabízom.
14-esnek:
"Én elhiszem, hogy nehéz a pasiknak IS a párkeresés, de azért ne higgyük már azt, hogy a nőknek a kisujjukat sem kell mozdítani és nekik alanyi jogon jár a kapcsolat, mert ez rohadtul nincs így!!"
de így van. a nőkek csak válogatni kell a jelentkezők közül. egyetlen bajuk az, hogy nem a szőke herceg jön.
Nem vagy nő, ne akard már megmondani, hogy mi van velünk. Operáltasd át magad és próbáld ki, meglátod mennyire nincs igazad.
Kérdező, ha neki adsz igazat, akkor már 2 ember véleménye alapján vagyok férfi, ugyanis SOHA nem bókolt még nekem senki. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!