Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknak vagy a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
30%
Egyértelmű, hogy a férfiaknak.
2016. okt. 4. 20:20
 12/63 anonim ***** válasza:
45%
Más-más de mindkét nemnek megvannak a maga nehézségei, egyformán. 22/F
2016. okt. 4. 20:29
 13/63 anonim ***** válasza:
70%
Férfiaknak nehezebb.
2016. okt. 4. 20:30
 14/63 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván, hogy a férfiak azt mondják nekik, a nők meg azt, hogy nekik.. Nem lehet igazságot tenni, mert csak az egyik oldalt tapasztaljuk és éljük meg. Egyoldalúan meg nem lehet kimondani, hogy ez az igaz és kész.

Én elhiszem, hogy nehéz a pasiknak IS a párkeresés, de azért ne higgyük már azt, hogy a nőknek a kisujjukat sem kell mozdítani és nekik alanyi jogon jár a kapcsolat, mert ez rohadtul nincs így!!

2016. okt. 4. 20:30
 15/63 anonim ***** válasza:
62%

A férfiaknak fényévekkel nehezebb.

Elég megnézni, Kérdező, hány szingli férfi van, és hány szingli nő. A számokat összehasonlítani. A többit odabízom.

2016. okt. 4. 21:13
 16/63 anonim ***** válasza:
38%
A sok fiú itt rinyál, hogy nekik, de itt vagyok lányként, akinek sokkal nehezebb, mint némelyik fiúnak. Külső és személyiség. Nem a nemtől függ szerintem.
2016. okt. 5. 00:09
 17/63 anonim ***** válasza:
26%

14-esnek:

"Én elhiszem, hogy nehéz a pasiknak IS a párkeresés, de azért ne higgyük már azt, hogy a nőknek a kisujjukat sem kell mozdítani és nekik alanyi jogon jár a kapcsolat, mert ez rohadtul nincs így!!"

de így van. a nőkek csak válogatni kell a jelentkezők közül. egyetlen bajuk az, hogy nem a szőke herceg jön.

2016. okt. 5. 10:00
 18/63 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagy nő, ne akard már megmondani, hogy mi van velünk. Operáltasd át magad és próbáld ki, meglátod mennyire nincs igazad.

2016. okt. 5. 10:06
 19/63 A kérdező kommentje:
tegnap 19:38-nak adok igazat,egy kicsit is értelmes ember felfogja és reálisan látja amiket leirt..
2016. okt. 5. 11:47
 20/63 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, ha neki adsz igazat, akkor már 2 ember véleménye alapján vagyok férfi, ugyanis SOHA nem bókolt még nekem senki. :)

23L

2016. okt. 5. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!