Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknak vagy a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés
2016. okt. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
78%
Elég nevetséges válaszok vannak, ráadásul még egy üzenet is jött, amin nagyon jót nevettem :DDD Hogyan tudnátok milyen a másik nemnek, ha nem tapasztaljátok meg? Vannak lányok-fiúk akiknek könnyű és lányok-fiúk, akiknek nehéz. Nem lehet általánosítani.
2016. okt. 5. 12:24
 22/63 anonim ***** válasza:
52%

9-es:

bírom az ilyen alapozzunk az ismerőseinkre érvelést. Gondolom, az összes nőismerősöd meg is beszéli beszeld a magánéletét...

2016. okt. 6. 18:04
 23/63 anonim ***** válasza:
76%

" egyetlen bajuk az, hogy nem a szőke herceg jön."

Bírom, mikor ezt így mondjátok. Miért, szerinted az nem baj? De most őszintén.

2016. okt. 6. 18:06
 24/63 anonim ***** válasza:
47%

kedves előző!

"Miért, szerinted az nem baj? De most őszintén"

azért baj mert álomvilágban él aki a herceget várja. első körben megszívatja a férfiakat, második körben saját magát, harmadikban meg a társadalmat.

azért baj mert irreális ez az "álom" úgy is mint,hogy nincs olyan ember, úgy is mint, hogy akkor az ilyen csaj meg hercegnő? tudja hozni azt a szintet amit ő a másiktól elvár?

nem hiszem el, hogy a magyar férfiak 80%-a (szó szerint) hulladék. hiába mondták már nekem ezt többen.

a nők esztelen vágyálmai a probléma forrása. igaz, ők nagyon meg vannak vezetve. (média, korszellem).

2016. okt. 6. 19:13
 25/63 anonim ***** válasza:
És aki hozzá illő társat szeretne, és azért nem cövekel le az első jöttmentnél, az is álomvilágban él?
2016. okt. 6. 19:16
 26/63 anonim ***** válasza:
47%

"És aki hozzá illő társat szeretne, és azért nem cövekel le az első jöttmentnél, az is álomvilágban él?"

ezzel akkor van baj, ha a "hozzá illő" a felső 5% tagja.

2016. okt. 6. 19:21
 27/63 anonim ***** válasza:
70%

ma 19:13

Most akkor össze kéne jönnöm olyannal, akit nem is látok igazán hozzám valónak?

Ha belemész ilyen kapcsolatba, akkor utána nyilván nem fogod megtalálni a "nagy Ő-t", mert belenyugszol, hogy ez van, neked csak egy ilyen "végülis nem is rossz" kapcsolat jut.

Miért kéne beérnem olyannal, akit nem látok tökéletesen hozzám valónak?

Képzeld, én pl megtaláltam a "hercegem", ahogy te fogalmazol. Az exeimmel érezhető volt, hogy valami nem oké. Nyilván először próbáltunk javítani a dolgokon, nem egyből kihajítottuk egymást, de ha egyszerűen nem passzolunk, minek húzzuk egymás idejét? Azóta ő is talált olyan lányt, akivel sokkal jobban kijön (beszélőviszonyban vagyunk, ő maga mondta), meg én is találtam olyan férfit, akivel tényleg összeillünk.

Mi ebben a rossz?

Ki akar már olyan kapcsolatban lenni, amiben a másik csak azért van vele, mert beéri ezzel is??

2016. okt. 6. 19:23
 28/63 anonim ***** válasza:
36%

"Most akkor össze kéne jönnöm olyannal, akit nem is látok igazán hozzám valónak? "

hogy-hogynem a felső 5-10% fickókra mondják a nők, hogy "illik hozzám".

2016. okt. 6. 19:27
 29/63 anonim ***** válasza:
52%

ma 19:27

Pont marhára nem szokott érdekel, hogy a többi nő mit gondol a pasiról, aki nekem bejön. Nekem meg nyilván ő a top 1% :D

(A barátomat kb 5-6 éve minden nő elhajtotta, gondolom általános vélekedés szerint nem "jó pasi", vagy nem tudom, én viszont oda-vissza vagyok érte)

2016. okt. 6. 20:19
 30/63 Titusztitusz ***** válasza:
0%
A lányoknak...Helyes csinos lányt még mindig hamarabb lehet találni,mint helyes,jó kinézetü fiút...Nagyságrendekkel kevesebb egyed van ugyanis szerintem az utóbbiakbol...
2016. okt. 6. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!