Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak vagy a fiúknak nehezebb a társkeresés?
9-es:
bírom az ilyen alapozzunk az ismerőseinkre érvelést. Gondolom, az összes nőismerősöd meg is beszéli beszeld a magánéletét...
" egyetlen bajuk az, hogy nem a szőke herceg jön."
Bírom, mikor ezt így mondjátok. Miért, szerinted az nem baj? De most őszintén.
kedves előző!
"Miért, szerinted az nem baj? De most őszintén"
azért baj mert álomvilágban él aki a herceget várja. első körben megszívatja a férfiakat, második körben saját magát, harmadikban meg a társadalmat.
azért baj mert irreális ez az "álom" úgy is mint,hogy nincs olyan ember, úgy is mint, hogy akkor az ilyen csaj meg hercegnő? tudja hozni azt a szintet amit ő a másiktól elvár?
nem hiszem el, hogy a magyar férfiak 80%-a (szó szerint) hulladék. hiába mondták már nekem ezt többen.
a nők esztelen vágyálmai a probléma forrása. igaz, ők nagyon meg vannak vezetve. (média, korszellem).
"És aki hozzá illő társat szeretne, és azért nem cövekel le az első jöttmentnél, az is álomvilágban él?"
ezzel akkor van baj, ha a "hozzá illő" a felső 5% tagja.
ma 19:13
Most akkor össze kéne jönnöm olyannal, akit nem is látok igazán hozzám valónak?
Ha belemész ilyen kapcsolatba, akkor utána nyilván nem fogod megtalálni a "nagy Ő-t", mert belenyugszol, hogy ez van, neked csak egy ilyen "végülis nem is rossz" kapcsolat jut.
Miért kéne beérnem olyannal, akit nem látok tökéletesen hozzám valónak?
Képzeld, én pl megtaláltam a "hercegem", ahogy te fogalmazol. Az exeimmel érezhető volt, hogy valami nem oké. Nyilván először próbáltunk javítani a dolgokon, nem egyből kihajítottuk egymást, de ha egyszerűen nem passzolunk, minek húzzuk egymás idejét? Azóta ő is talált olyan lányt, akivel sokkal jobban kijön (beszélőviszonyban vagyunk, ő maga mondta), meg én is találtam olyan férfit, akivel tényleg összeillünk.
Mi ebben a rossz?
Ki akar már olyan kapcsolatban lenni, amiben a másik csak azért van vele, mert beéri ezzel is??
"Most akkor össze kéne jönnöm olyannal, akit nem is látok igazán hozzám valónak? "
hogy-hogynem a felső 5-10% fickókra mondják a nők, hogy "illik hozzám".
ma 19:27
Pont marhára nem szokott érdekel, hogy a többi nő mit gondol a pasiról, aki nekem bejön. Nekem meg nyilván ő a top 1% :D
(A barátomat kb 5-6 éve minden nő elhajtotta, gondolom általános vélekedés szerint nem "jó pasi", vagy nem tudom, én viszont oda-vissza vagyok érte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!