Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van de olvassátok el kérlek; Miért nem kellek a fiúknak?
16 éves, 165 cm magas, normális testalkatú lány vagyok. Mosolygósnak, kedvesnek tartom magam. Nem cigizem, nem piálok csak évente egyszer, de akkor se sokat. Nem szoktam bulizni járni, így tudom, hogy a mai társadalmi szintet nem ütöm meg. Az utolsó barátom hazudozott nekem egy hónapig, kiderült, hogy nem is szeretett. Becsapott és megcsalt. Ő azt mondta, nem tud velem mit kezdeni, mert unalmas vagyok. Nem tudom, hol találhatna rám a szerelem, hol találhatnék egy olyan fiút aki megbecsül engem, szeret és nem akar kihasználni. Van egyáltalán ilyen srác a korosztályomban?
Kérlek segítsetek!
Egy elkeseredett lány
Ez olyan cuki volt, most megölelnélek :3
De, amúgy ezt sosem értem miért kell elkeseredni, ha nincs valakid.. Persze tudom én, hogy hiányzik egy olyan személy akivel boldog lehetsz, lassan 1 éve nem volt NORMÁLIs barátnőm még is boldog vagyok, mert tudom, hogy egyszer így is úgy is sikerül valamit kihozznom magamból, igaz már a felnőtt korba léptem még is úgy érzem, hogy kihasználom a gyermekkoromat:D Fiatal vagy, mit számít az, hogy most nincs senkid.. Pár év múlva mikor már lesz 3 gyereked, egy férjed rájössz, hogy minden szomorú perc/óra feleslegesen ment el.
Remélem egy picit tudtam segíteni :) 18/F
Ne agódj majd lesz valaki :)
Én nemsokára 16 leszek és még sose volt barátnőm :(
De neked màt volt :) És biztos hogy nemsokára megint lesz ;)
És nem tudom hogy az unalmas alatt mit ért mert nem tudom hogy lehet valaki unalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!