Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a fiúknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a fiúknak?

Figyelt kérdés

Barna közephosszú hajam, kék szemem van. Kb. 165 cm vagyok

mindenki azt mondja szép arcom van de nem keresnek a fiúk

Nem vagyok az a tipikus vékony van egy kis feleslegem a hasamon de nem ertem ...

2017. júl. 8. 22:05
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ennyiből nem tudok releváns válasszal szolgálni! 28F
2017. júl. 8. 22:06
 2/36 A kérdező kommentje:
ok
2017. júl. 8. 22:07
 3/36 anonim ***** válasza:
18%
hát igen...az a fránya poci, az a gond amiért nem keresnek
2017. júl. 8. 22:08
 4/36 A kérdező kommentje:
😂😂
2017. júl. 8. 22:11
 5/36 anonim ***** válasza:
50%
Hát, mondjuk mert elvárod, hogy a szádba repüljön a sült galamb. De én személy szerint a helyesírásod miatt nem keresnélek.
2017. júl. 8. 22:11
 6/36 A kérdező kommentje:
mi a baj a helyesírásommal?
2017. júl. 8. 22:13
 7/36 anonim ***** válasza:

Dettó mintha én írtam volna. Csak jóval alacsonyabb vagyok. De nem hiszem, hogy a magasság lenne a probléma nálam.

Más lesz a baj.

2017. júl. 8. 22:13
 8/36 anonim ***** válasza:
72%
Én se kellek nekik,de nekem se ők.
2017. júl. 8. 22:15
 9/36 A kérdező kommentje:
lany vagy?
2017. júl. 8. 22:16
 10/36 anonim válasza:
44%

Mert nincs önbizalmad!

Ha nem haragszol leírom az én sztorimat.

21 éves koromra egy öngyűlölő önbizalomhiányos lelki roncs lettem, nem tartottam magam igazi férfinak a szüzességem miatt és biztos voltam benne, hogy senkinek se fogok kelleni.

Egy bulin egy lány (akire esténként kivertem) végig a karomba kapaszkodott, elkérte a számom valami kamu indokkal, megígértette, hogy elviszem motorozni és lebeszéltük, hogy együtt tartjuk szülinapunkat. Én meg nem mertem flörtölni vele mert nem hittem el, hogy van nála esélyem.

Másik bulin a lány akivel táncoltam benyúlt a gatyámba és rámarkolt. Nem mertem kimenni vele beszélgetni mert azt gondoltam tuti csak félreértettem és leégetném magam.

Egy lánnyal motoroztunk többször is, végig ölelgetett és flörtölt, nem mertem kezdeményezni mert mivan ha csak félreértem és csak kedves. Egyik este eléggé ittunk és szinta az ölembe ült úgy mászott rám én meg semmi. Végül nem bírta tovább letolta a gatyámat és elkezdte verni a sötét szobába mindneki előtt.

Egy BALF__SZ voltam mert nem hittem magamban. Te ne légy ilyen. Egy tucat férfi van körülötted aki megbolondul érted csak nem veszed észre vagy olyanok mint én voltam.

Idén nyáron tervezem megkérni a barátnőm kezét!

2017. júl. 8. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!