Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a fiúknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a fiúknak?

Figyelt kérdés

Barna közephosszú hajam, kék szemem van. Kb. 165 cm vagyok

mindenki azt mondja szép arcom van de nem keresnek a fiúk

Nem vagyok az a tipikus vékony van egy kis feleslegem a hasamon de nem ertem ...

2017. júl. 8. 22:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Az ég világon semmi... :D

2017. júl. 8. 22:30
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Én ha nézzük a ktegorizálást álom pasi vagyok...de amúgy meg nagyon nem... 183cm tehát magas 90kg részben pooh részben izom. Én önbizalomhiányos félénk vagyok...rosz a kisugàrzásom. Én úgy tartom kevés a csúnya làny de olyan akinek nem jó a stílusa/megjelenése akad sok.
2017. júl. 8. 22:31
 13/36 A kérdező kommentje:
#11 lehet csak en nem veszem eszre hogy van valami hiba de amugy leszarom ha van is
2017. júl. 8. 22:35
 14/36 A kérdező kommentje:
#10 koszonom szepen!! Gratulalok sok boldogsagot!!! ❤
2017. júl. 8. 22:35
 15/36 anonim ***** válasza:

Oke. Ez kb 4 külső tulajdonságod. Ha csak ennyiből állsz, akkor valószínűleg azért nem kellesz mert üres vagy, de nem hinném.

Szóval, mi jellemez még. Humorod van? Mosolyogsz? Lehet veled beszélgetni? Eljársz valahova, ahol meg lehet ismerni, vagy otthon gubbasztasz, és várod, hogy valaki rád törje a szobás ajtaját, hogy felcsípjen? Van valami hobbid?

2017. júl. 8. 22:41
 16/36 anonim ***** válasza:
50%
Hát, az eddigiek alapján, hogy is fogalmazzak... gondolom nem mondják neked, hogy az eszedért szeretnek.
2017. júl. 8. 22:44
 17/36 A kérdező kommentje:

Akkor itt a kiegeszites:

szoval igen mosolygos lany vagyok de nekem is vannak azert rossz pillanataim, eleg hamar felhuzom magam de ez sokszor vicces tud lenni amenynire tulkapom a dolgokat

jarok szorakozni de az is igaz hogy nem sokat, ilyenkor nyaron fesztivalokon megtalalhato vagyok

nem iszom es nem is cigizem en ezek nelkul is jol tudok szorakozni ( nem mondom hogy neha nem iszok meg ilyenek)

2017. júl. 8. 22:46
 18/36 A kérdező kommentje:
#16 tudom hogy ez a kerdes a vilag leghulyebb kerdese es hidd el van eszem
2017. júl. 8. 22:47
 19/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk a válaszaid alapján a flegma stlusod tuti probléma, és tippre 16 max 17 lehetsz, hiába a felnőtt rovatban próbálkozol.
2017. júl. 8. 22:49
 20/36 A kérdező kommentje:
18 vagyok de inkabb mar kozel a 19 ( 2 honap )
2017. júl. 8. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!