Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a fiúknak?
Barna közephosszú hajam, kék szemem van. Kb. 165 cm vagyok
mindenki azt mondja szép arcom van de nem keresnek a fiúk
Nem vagyok az a tipikus vékony van egy kis feleslegem a hasamon de nem ertem ...
Oke. Ez kb 4 külső tulajdonságod. Ha csak ennyiből állsz, akkor valószínűleg azért nem kellesz mert üres vagy, de nem hinném.
Szóval, mi jellemez még. Humorod van? Mosolyogsz? Lehet veled beszélgetni? Eljársz valahova, ahol meg lehet ismerni, vagy otthon gubbasztasz, és várod, hogy valaki rád törje a szobás ajtaját, hogy felcsípjen? Van valami hobbid?
Akkor itt a kiegeszites:
szoval igen mosolygos lany vagyok de nekem is vannak azert rossz pillanataim, eleg hamar felhuzom magam de ez sokszor vicces tud lenni amenynire tulkapom a dolgokat
jarok szorakozni de az is igaz hogy nem sokat, ilyenkor nyaron fesztivalokon megtalalhato vagyok
nem iszom es nem is cigizem en ezek nelkul is jol tudok szorakozni ( nem mondom hogy neha nem iszok meg ilyenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!