Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 2 dolog valóban elengedhetetlen ahhoz, hogy valakinek nagyon jól kinéző csaja legyen?
1. sok pénz
2. izmos test
Ezzel azt is lehet kompenzálni, hogy valaki arcra csak maximum átlagosnak tekinthető?
Szexuális kultúra van meg érzelmi intelligencia. Inkább vegyük be mindkét pontot, ne vonjuk össze. Amúgy igaza van :D
30/f
Tartsa el magat,vmi izom legyen rajta, de jobb,ha nalam nem izmosabb. :) Azt szeretem,h ajuldozik,h en milyen izmos vagyok.
Mas penze nem az enyem. Felnott ember vagyok,eltartom magam.
N
Ne haragudj, de hány éves vagy? Ne "nagyon jól kinézőt" keress, hanem olyat, akit te vonzónak tartasz, akivel jókat tudsz beszélgetni, aki vicces, akivel minden találkozás egy élmény. És ne a pénzeddel meg az izmos testeddel akard megnyerni, hanem a személyiségeddel. Persze ha jól nézel ki mellé, az sosem hátrány, nagyon nagy plusz, de önmagában édeskedvés. A pénzről csak annyit, hogy egy önálló nőt nem fog érdekelni a pénzed, mert köszöni szépen, neki is van keresete, viszont az dühítő, ha azért vagy csóró, mert az amúgy tisztességes fizetésedet nem tudod beosztani, és huszadikára már mindet elverted, aztán meg nyivákolsz. Tehát: tudj bánni a pénzeddel, ügyelj a megjelenésedre (ápoltság, igényes ruha), és a humoroddal, az intelligenciáddal varázsold el a nőket. Ha edzel, akkor azt a magad kedvéért tedd, ne pedig azért, hogy jobb csajokat foghass.
Hajrá!
Ezt azok a nyakszakállas, tokás, legóhajú, pattanásos, komplexusokkal teli nethuszárok hangoztatják, akik elvárnák, hogy őket "belső értékek" alapján ajnározzák (mert ugye az effajta előítéletes, általánosító fröcsögés a belső értékek jele), ők viszont persze arról álmodoznak, hogy 180 magas, szilikonozott modellmacák cuppannak rájuk. A másik kedvencem, amikor azt vinnyogják, hogy "bezzeg ha bunkó vagy a nőkkel, tapadnak rád!" - na ja, ha ez igaz lenne, minden taxis meg bkv-ellenőr háremet tartana :D
Teljesen átlagos férfi vagyok, átlagos testalkat, beosztotti munkaviszony - mégis, legutóbb másfél évig jártam egy kedves, okos táncoslánnyal. Szóval nem, nem pénz- és szteroidkérdés a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!