Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igazuk van a barátaimnak, hogy tegyem össze a kezem hogy ilyen barátnőm van? Valóban olyan ritka dolog lenne ez?
Nem vagyok szépség, el vagyok hízva sajnos, nettó 100 ezer ft. a fizum. Határozatlan vagyok, félek kezdeményezni nem tudok, viszont okos vagyok, nagyon empatikus, nagyon önzetlen, el lehet velem beszélgetni.
A barátnőm nagyon nem házias, nagyon hisztis, néha undok, de nagyon megértő ő is és nagyon csinos vékony azt mondják rá jó nő.
Miért kéne összetennem a kezemet, barátaim szerint, amikor neki is és nekem is vannak jó és rossz tulajdonságaim, szerintem ugyanúgy összeteheti ő a kezét hogy engem megtalált, mint ahogy én.
Csak azt látják, hogy csinos vékony... erre mondják.
Azt gondolom nem tudják, hogy nagyon hisztis és nagyon nem házias.
Sztem ez egy nagy hülyeség, h "Összeteheted a kezed értem" elég nagy egóra vall. Ha önzetlen vagy akk sztem ilyet nem mondanál.
A barátaid meg miért szólnak bele a ti kapcsolatotokba? Ha jól megvagytok akk nem kell a barátaiddal foglalkoznod. És a leírtak alapján kiegészítitek egymást.
Nem, nem ez a legfontosabb, de nyilván ők erre értik.
Amúgy ha jó egy kapcsolat, mindkét fél örülhet, hogy megtalálták egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!