Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4-es: Van egy film a youtube-n az a címe, hogy Bárcsak..... én is véletlenül akadtam rá, az fogott meg amit az ajánlóban írnak és kíváncsivá tett.
"Azt mondják egy párkapcsolatban az egyik fél mindig jobban szeret. Istenem bárcsak ne én lennék az."
A hozzászólásokat csak azért idézem, mert én is egyetértek velük:
"Elgondolkodtató,romantikus film.Jó a szereposztás,jó a minőség,jó a szinkron.Tetszett!!!!" "Gyönyörű film! Nem bírtam visszatartani a könnyeimet, köszönöm a feltöltést!nagyon megható" " ki kell mutatni érzéseinket szeretni kell az mindennél erősebb"
Egy filmben hallottam valamikor ezt az idézetet:
"Az igaz szerelem az ami egyszer megérint, de részed sosem lesz benne." Valamikor régen volt valaki az életemben, aki csak nézett, de úgy, hogy éreztem a vesémbe lát és csak nézett és nézett, tiszta, tágra nyílt szemekkel. Nagyon kedves volt amikor beszélgettünk. Én sem tettem mást csak ugyanazt. Valami akkor megérintett nagyon mélységesen. Már több mint 20 éve nem láttam Őt, de ha rágondolok, vagy hallok róla érzem másképp lüktet a szívem. Talán Ő volt az igazi. Az igaz szerelem nagyon ritka dolog, mert sokan összekeverik a testiséggel, az igaz szerelem inkább lelki, mint testi.
A film tényleg baromi jó :)
Hogy mennyire ritka az igaz szerelem? Az igazi szerelmet ki kell érdemelni. Az igazi szerelemért meg kell dolgozni; mindig és folyamatosan. Nem úgy van, hogy csak úgy beleülsz a jóba. Sokszor kell kompromisszumot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!