Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret egyáltalán ha ilyen kis dolog miatt elbizonytalanodik?
Nehéz eset. Azt, hogy szakítottál vele az elmondottak után megértem, én is így tettem volna.
Te érzed mennyire mérgezheti meg a kapcsolatotokat ez az incidens. Azt hiszem, én még adnék egy esélyt.
Szerintem egyértelműen szerethet! Bár kérdés, hogy mennyi ideje voltatok együtt amikor ezt mondta, mert nagyon ismerős a helyzet. Amikor barátommal összejöttünk, senki nem támogatott, sőt, mindenki ellenezte, hogy nem kéne, ami engem zavart, bár attól még nagyon szerettem, és nem gondoltam, hogy emiatt fog megromlani bármi is. Aztán úgy hozta a sors, hogy megbeszéltük, hogy mindenkinek egyszerűbb lesz, ha külön válunk .. egy hétig tartott, mert rájöttünk, hogy nem ér annyit az egész csupán mások miatt, együtt akarunk lenni és kész, megpróbálunk mindenkit kizárni. Azóta eltelt másfél és még mindig mellettem van, nagyon szeretjük egymást.
Persze ez csak 1 történet, nem ugyan az az az eset, de szerintem szerethet! remélem tudtam segíteni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!