Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen fura dolog lenne manapság, ha egy csúnya kövér pasinak jó nő barátnője van?
Engem csinos nőnek tartanak a pasim valóban nagyon kövér és barátnőim szerint is ritka csúnya az tény hogy nálam egy fejjel alacsonyabb, de engem ez nem érdekel, mert szeretem és úgy tökéletes számomra ahogy van :)
De utcán buszon számtalanszor hallottam hátunk mögött olyan megjegyzéseket, hogy "ez a nő hogy tud ilyen pasaival lenne", "ennek a nőnek tuti nincs ízlése", "biztos csak a pénzéért van a pasival" (pedig nekem jóval több a jövedelmem) stb.
és mi tetszik rajta? ha mások szerint csúnya,kövér és alacsony?
jól bánik veled,vagy mi fogott meg ránézésre benne :D nem értem,a külső szinte minden.Hogy jött ez össze?:D
6.
Sose néztem a külsőt. Számomra megszépül az az ember aki olyan belül.
Nagyon okos, kedves, nagyon tud szeretni, érezteti igazán hogy fontos vagyok neki. nekem ezek a dolgok fontosak :)
hihetetlenül hangzik ez nekem,akik velem voltak,azok a külsőmet látták,nem azt hogy milyen kedves vagyok :D és ez másokkal is így van.Hisz a külső fontos.
....lehet nem vagy annyira csinos,és végülis összeilletek.
8.
Hát igen lehet nem vagyok annyira csinos ezt nem én döntöm el, de értem már el helyezést szépségversenyen. :) Párom szerintem nem csúnya én így látom szépnek. De valóban nem a tipikus jó pasi 166 cm és 91 kg :)
8. Az igaz mondjuk, hogy lehet mindenkinek fontos a külső, de én így látom szépnek, talán a belső miatt.
Tehát az is lehet még hogy neked egyedüli az ízlésem :) Más mint az átlagé. Lehet az emberek 99%- nak csúnya kövér én pont abba az 1%-ába tartozok, akinek ez jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!