Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokszor azt a pasik, hogy nagyon ritkák a normális nők? Még is olyan után vágyakoznak, aki "dögös", kint van a segge, melle, meg 5 kg smink van rajta. Akkor miért rinyálnak, hogy nem találnak normális nőt?
Egyáltalán mit értenek a pasik az alatt, hogy "normális nő". Úgy használják ezt a kifejezést, mintha valami lila hollóról beszélnének (ami nincs a valóságban).
Én személy szerint sok normális nőt ismerek, akiknek nem az az életcéljuk hogy agyon d...gassák magukat mindenkivel pénzért és luxusért cserébe, csinosak, normálisak, viccesek, szórakoztatóak, jószívűek..... stb.
Még is az ilyeneket észre sem veszik pasik. Bezzeg ha hozzájuk közelít egy cicababa, műhajjal, tetovált szemöldökkel, D kosaras mellel, 5 kg sminkkel, műkörömmel, olyan ruhába amiből ki van a segge, p..ncija, egyből nem a visszafogott szerény nőről álmodoznak a pasik, hanem teljesen lefagynak, remegnek a mű cicababától. Akkor most hogy is van ez?!?!
Ja, és ismerek olyan csinos és szép nőket is, akik nagyon kedvesek, szerények, jó lelkűek, még is senki nem közelít hozzájuk, pedig tényleg csinosak és emberileg is példamutatóak........
"Miért mondják sokszor azt a pasik, hogy nagyon ritkák a normális nők?"
Hát talán mert tényleg ritkák.
Illetve hát csak ritkán látszanak, mert a legtöbbször elfedik őket a rájuk húzott cicababa-sminkes, "csajszee"-divatos műanyag maskarák.
Rosszul látod, csak cseréld meg a nemeket és rájössz. A strandon bizonyára te is megfordulsz egy kidolgozott testű huszonéves jóképű pasi után, talán el is képzeled, hogy milyen lenne vele..., aztán hazamész a párodhoz, aki bár nem néz ki így, mégis őt szereted. Ugyanez van itt is:).
A különbség, hogy a nők olyan pasit akarnak, aki kifele egy állat, egyedül nekimenne a világnak az igazáért, velük viszont kedves, figyelmes, megértő. A férfiak pedig pont fordítva, egy kifele szinte már unalmas nőt, aki megbízható, csendes, kedves, de otthon dögös, bevállalós, egy igazi amazon. Viszont amíg ezt a típust nem találják meg, addig a könnyű préda reményében jönnek a képbe a "kint van a segge, melle, meg 5 kg smink van rajta" típusú lányok, akiket viszont komoly kapcsolatra a 90% tuti nem vállalna be.
Szóval ha jól értem akkor Te vagy a csinos, szép, szerény, kedves, jólelkű nő és van egy barátnőd, ismerősöd akinek műhaja, tetovált szemöldöke, D kosaras melle, műkörme stb van. Te meg irigykedsz, ugye? :D Valami fejben nagyon nincs nálad rendben ellenkező esetben nem itt rinyálnál.. elárulok egy titkot: az ilyenek mint te nem nők hanem csak hisztis kis libák.
További jó hisztizést :D
Köszi a privát üzenetet, ebből is látszik, hogy nem vagy százas :D
"na most aztán jól beszóltál öregem :D kár hogy egyik sem igaz a leírtaból. Nem magamról írtam, hanem a környezetemről. És ismerek olyan másabb típusú csajokat akikről írtam, de a baráti körömben nincsenek ilyen lányok ;) ;) További jó észosztást okoskodó gyökér :*"
A reakciód alapján pontosan eltaláltam, hogy mi a helyzet ;)
Puszi :*
13as voltam
"És az meg baromság, hogy a férfiaknak a plázacicák jönnek be.
Max magas helyes izompólós Balaton soundos pasikáknak, de ha az ismerkedőseidnek ilyen férfi kell, akkor mégsem normálisak annyira."
--- erre adott válaszod --- (A kérdező kommentje:)
"Na itt álljunk meg egy pillanatra. Egy normális, csinos , emberileg nagyon jó nőnek még is miért kéne megelégednie olyan pasival, aki semmit nem tud neki nyújtani?"
Tehát elvárod magadnak a top 10-es pasit, de lenézel mindenkit alatta, továbbá ezen külsőre 10-es pasikat is lenézed, mert ők meg 8-9-10-re vadásznak és rád sem hederítenek!
GRATULÁLOK TE SAJNOS TÉNYLEG EGY MODERN "TIPIKUS NORMÁLIS NŐ" VAGY!
"Persze, a nő bele adja magát, és a lelkét a kapcsolatban, de az ilyen kis tesze toszta magára semmit nem adó pasik még is mi a frászt tudnak bele adni???" ---mellőződ a következetességet, elvársz minden olyant egy férfitől, amit te a legkisebb mértékben sem teljesít!
"ez Amúgy meg ahogy rHidd el, nő vagyok, tudom miről beszélek."--- Megfogsz lepődni, de a hozzászólásaid alapján a kétely fel sem merült bennem :)
"Azt meg hagyjuk, hogy egy csinos, jólelkű nőnek megkéne elégednie egy határozatlan, félénk, önbizalomhiányos, céltalan, tutyimutyi pasival..." --- a tutyimutyi után lefelejtetted az átlagos, normális jelzőket, korrigáld!
Számomra te pont az a kategória vagy, aki súlyos önértékelési zavarral küszköd, mellőzi a logikát és az együttérzést, önző, követelőző és beképzelt.
Nem egyezik a normális nőről kialakult elképzelésünk, szerintem nem egymást keressük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!