Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják sokszor azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokszor azt a pasik, hogy nagyon ritkák a normális nők? Még is olyan után vágyakoznak, aki "dögös", kint van a segge, melle, meg 5 kg smink van rajta. Akkor miért rinyálnak, hogy nem találnak normális nőt?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mit értenek a pasik az alatt, hogy "normális nő". Úgy használják ezt a kifejezést, mintha valami lila hollóról beszélnének (ami nincs a valóságban).

Én személy szerint sok normális nőt ismerek, akiknek nem az az életcéljuk hogy agyon d...gassák magukat mindenkivel pénzért és luxusért cserébe, csinosak, normálisak, viccesek, szórakoztatóak, jószívűek..... stb.

Még is az ilyeneket észre sem veszik pasik. Bezzeg ha hozzájuk közelít egy cicababa, műhajjal, tetovált szemöldökkel, D kosaras mellel, 5 kg sminkkel, műkörömmel, olyan ruhába amiből ki van a segge, p..ncija, egyből nem a visszafogott szerény nőről álmodoznak a pasik, hanem teljesen lefagynak, remegnek a mű cicababától. Akkor most hogy is van ez?!?!

Ja, és ismerek olyan csinos és szép nőket is, akik nagyon kedvesek, szerények, jó lelkűek, még is senki nem közelít hozzájuk, pedig tényleg csinosak és emberileg is példamutatóak........

2017. júl. 5. 21:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
a farkunk vágyakozik olyan után, az eszünk nem. épp úgy ahogy nálatok is az józan ész egy kedves, figyelmes, udvarias férfit akar, de az ösztön teljesen mást. nedvesebb lesz a nuni egy beképzelt, laza macsótól mint egy kedves úriembertől felesleges azt mondani hogy nem így van.
2017. júl. 5. 21:58
 2/17 anonim ***** válasza:
58%

Könnyű beszélni a magas lóról.

Én általad említett nőknél próbálkozok évek óta, de tudod ronda férfiként nem könnyű a tarskeresés.

És az meg baromság, hogy a férfiaknak a plázacicák jönnek be.

Max magas helyes izompólós Balaton soundos pasikáknak, de ha az ismerkedőseidnek ilyen férfi kell, akkor mégsem normálisak annyira.

2017. júl. 5. 21:58
 3/17 A kérdező kommentje:

Na itt álljunk meg egy pillanatra. Egy normális, csinos , emberileg nagyon jó nőnek még is miért kéne megelégednie olyan pasival, aki semmit nem tud neki nyújtani? Persze, a nő bele adja magát, és a lelkét a kapcsolatban, de az ilyen kis tesze toszta magára semmit nem adó pasik még is mi a frászt tudnak bele adni??? Amúgy meg ahogy ronda nő, úgy ronda pasi sincsen. Edzeni kell, normálisan táplálkozni, saját stílust és személyiséget kialakítani, illetve célt adni az életednek ami felé mész, és már is vonzó leszel. Hidd el, nő vagyok, tudom miről beszélek.

Azt meg hagyjuk, hogy egy csinos, jólelkű nőnek megkéne elégednie egy határozatlan, félénk, önbizalomhiányos, céltalan, tutyimutyi pasival...

2017. júl. 5. 22:02
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Miért nem mutatsz be nekik ?

30/f

2017. júl. 5. 22:12
 5/17 A legrosszabb ***** válasza:
51%

Hogy átlátható legyen:

1. "... sok normális nőt ismerek, akiknek nem az az életcéljuk hogy agyon dugassák magukat mindenkivel pénzért és luxusért cserébe..."

Eddigi életem során, akikről azt gondoltam, hogy normális nők (és ők maguk is ezt gondolták önmagukról), ők prezentálták a legrosszabb, leggusztustalanabb női (vagy emberi, franc tudja) tulajdonságokat.

2. "... normálisak, viccesek, szórakoztatóak, jószívűek..."

A csinos nőkből körülbelül pont ezek a tulajdonságok hiányoznak. (Már csak azért, mert a csinos jelzőt írtad először.)

3. "... még is az ilyeneket észre sem veszik pasik..."

Ők nem veszik észre a normálisabb(nak tűnő) srácokat.

4. "... bezzeg ha hozzájuk közelít egy cicababa, műhajjal, tetovált szemöldökkel, D kosaras mellel, 5 kg sminkkel, műkörömmel, olyan ruhába amiből ki van a segge, puncija..."

Igen, ezeket kiröhögöm. A normálisabbjai általában kiröhögik.

5. "... ismerek olyan csinos és szép nőket is, akik nagyon kedvesek, szerények, jó lelkűek, még is senki nem közelít hozzájuk, pedig tényleg csinosak és emberileg is példamutatóak..."

Ők azok, akik kb. 13 éves koruk óta foglaltak, és ha véletlenül pont nem foglaltak, már alakuló státuszban áll a következő kapcsolatuk.

2017. júl. 5. 22:15
 6/17 anonim ***** válasza:
39%

1: Azért mondják, mert ritkák mint a fehér Zorró. A döntő többség felszínes, anyagias, hazug, vagy mindhárom egyszerre, ilyen meg kell a francnak.

2: Csipkebokor vessző

3: Ha akad is normális nő, többnyire leszbó, prasnya, vagy 40-50 pasas nyomul rá egyszerre, jó eséllyel valamikor 2400 környékén kerülnék sorra. Kösz, nem.

2017. júl. 5. 22:23
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Mivel alkatilag nem vagyok egy macsó típus ezért próbálkoztam már "kevésbé aranyos" lányoknál is. Őszintén megdöbbentő volt az élmény. Ők is csak a magas jól f0ésült ficsúrok után szaladgáltak...pedig nekem tényleg csak annyi az elvárásom, hogy ne legyen kövér.

Amit te leírsz érvényes a lányokra is. Az ember mindig többet szeretne.

2017. júl. 5. 22:24
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

"Amúgy meg ahogy ronda nő, úgy ronda pasi sincsen. Edzeni kell, normálisan táplálkozni, saját stílust és személyiséget kialakítani, illetve célt adni az életednek ami felé mész, és már is vonzó leszel. Hidd el, nő vagyok, tudom miről beszélek"

Képzeld edzek, bár még csontváz vagyok, de ez van, rám lassan jön izom. Van célom is, személyiségem szintúgy. De az arcom? Amit a nők és férfiak elsőnek néznek meg baromi ronda, mégis mit csináljak? Ronda és átlagos férfiak dögöljenek meg, sorry, pasik ahogy te fogalmaztál (akkor a nőket miért nem csajszinak írod?) csak a magas helyes kigyúrt gazdagoké legyen a világ?

Persze, te nő vagy, te jobban tudod, elvégre minden csávó a plázacicákra veri a nyálát, a szolid lányok pedig senkinek nem kellenek.

Süt rólad a megvetés.

2017. júl. 5. 22:51
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Mert ezekhez nem kell idő. Aki meg szeretné őket megismerni és tudni, hogy mire mond igent, az meg szerintük játszmázik. Egy buta, de jól összerakott nőt meg könnyű leakasztani és lehet mutogatni. Egy okos felfigyel arra, ha buta vagy, mint a föld, vagy ha beeteted, meg nem lehet csak úgy betömni a száját pénzzel. Alapvetően egy értelmes nő több idő és energia.

Ennek alapesetben örülni kéne, de van, akinek teher. Sajnos. Jó hír, hogy sokan meg tudják becsülni, csak ők meg nem azok a koslatós díszmajmok, akiknek meg a cicababák tetszenek. Tehát nem mozdulnak úgy rá az emberre, mert némileg joggal közönségesnek éreznék au efféle közeledést. Az ezzel a baj, hogy könnyen kikötünk sültgalamb várásban.

Aztán amíg a normálisaknak van önérzetük, a többi meg elhiszi, hogy hozza azt a szintet, ami kell egy okos, értelmes, csinos nőnek ahhoz, hogy valaki mellett akarjon maradni. Kár, hogy az ember onnantól, hogy megtanul küzdeni a dolgaiért, nem elégszik meg a másik két (szép?) szemével, hanem tartalmat és igényességet vár ugyanúgy.

2017. júl. 5. 23:46
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Az egyik vlogger csajszi tökéletesen megfogalmazta ezt, hogy ez miért nem számít. Akinek egy ilyen lány kell, annak valószínűleg annyira más az értékrendje, hogy tulajdonképpen nem is számít, ha nem figyel fel rám, mert egyszerűen nem jönnénk ki jól. Ha én ápolt vagyok, visszafogottabban csinos, fontos nekem a tudás és az emberi érték és ő ennek ellenére egy nagyon más kaliberű lányt választ, akkor valószínűleg nem fontos számára ugyanaz neki, ami nekem egy emberben. Mert nyilván azért vagyok ilyen, mert én is ezt tartom fontosnak a másikban.
2017. júl. 5. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!