Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól normális ha valakik, , járnak. Mert olyan 11 éves lányt is ismerek akinek már 5-6 (vagy több) barátja volt! És a legtöbb 11-12 éves lány már full kivan sminkelve (hát. Nem is ál jól nekik). Most ez a divat, vagy mi? 12L
szerintem ezzel nincs semmi baj "aki hülyén születik az az is marad"én 13 vagyok és már volt barátnőm de csak egy
húgy hogy szerintem beteges a csaj
Ez a normális
Én 12/f vok és már volt sok barátnőm
Inkább te is sminkelnéd ki magadat mivel az jól áll egy nőnek!
Mikor fogjátok most már észre venni hogy változnak az évek?:) Minden korszaknak megvolt a stílusa,divatja. A mai korszaknak ez az. És úgy gondolom hogy megtapasztalják a 12 évesek a dolgokat. Bár kicsit sz.na.m.snak tartom a ri.a.c feelinget már 12 éves korban de ennek is egyszer vége lesz. Vannak értelmes és p.cs. 12 évesek is. De amikor a 14-15 évesek a 2-3 év korkülönbséggel szidják egymást fergeteges.. Különben ha a nagyobb 14-15 éves swag meg yolok nem kezdik el akkor a kisebbek nem veszik át. És nincs 100%ban egyéni ember. Már azért sem mert a 12 évesek példáján is , hogy nevelés kérdése. Akit úgy nevelnek az tud kicsit divatosnak maradni saját stílussal nem hanyag és felnőttekkel is tud kommunikálni. Akit meg úgy nevelnek az megy a birkák után szid mindenkit stb. Szóval az általánosítás csúnya dolog mert ha csinálsz hat porcelánt a hetedik egy ici picit más.:)
By:egy 12 éves!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!