Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány éves kortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves kortól normális ha valakik, , járnak. Mert olyan 11 éves lányt is ismerek akinek már 5-6 (vagy több) barátja volt! És a legtöbb 11-12 éves lány már full kivan sminkelve (hát. Nem is ál jól nekik). Most ez a divat, vagy mi? 12L

Figyelt kérdés

2014. ápr. 24. 17:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
nem divat, hanem felelőtlenek a szülők.
2014. ápr. 24. 17:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is..
2014. ápr. 24. 17:06
 3/14 anonim válasza:
88%
Az a lényeg,hogy te ne állj be ebbe a sorba! :)
2014. ápr. 24. 17:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Amikor egy 12 éves azzal jön, hogy ennyi meg annyi barátja volt, az nem olyan kapcsolat, ami felnőttek között szokott lenni. Amikor én voltam ennyi idős, nálunk is mindenkinek volt "pasija" meg "csaja", ezzel a nagyokat utánozzák. Ezek a "járások" kimerülnek annyiban, hogy együtt mennek hazafelé a buszon, esetleg megfogják egymás kezét, egymással leveleznek az órák és azt mondják, hogy ők most járnak. Inkább aranyosak mint felháborítóak szerintem. A smink pedig ebben az életkorban teljesen felesleges és igazad van, tényleg rosszul áll, főleg, hogy nem is tudják, hogyan kell.
2014. ápr. 24. 18:16
 5/14 anonim válasza:
100%
Én 13 vagyok, magasról teszek a srácokra, nem sminkelem magam. Szerintem ez a normális. Aki meg ilyen korán sminkeli magát azt csak sajnálni tudom, mert valószínűleg már most nincs megelégedve a külsejével és/vagy csak ezzel tud kitűnni.
2014. ápr. 24. 18:17
 6/14 mgymester válasza:
Marhára ráérnek.A többieknek igaza van.
2014. ápr. 25. 14:29
 7/14 zpp válasza:

szerintem ezzel nincs semmi baj "aki hülyén születik az az is marad"én 13 vagyok és már volt barátnőm de csak egy

húgy hogy szerintem beteges a csaj

2014. ápr. 25. 20:32
 8/14 anonim válasza:
8%

Ez a normális

Én 12/f vok és már volt sok barátnőm

Inkább te is sminkelnéd ki magadat mivel az jól áll egy nőnek!

2014. ápr. 25. 21:48
 9/14 anonim válasza:
20%

Mikor fogjátok most már észre venni hogy változnak az évek?:) Minden korszaknak megvolt a stílusa,divatja. A mai korszaknak ez az. És úgy gondolom hogy megtapasztalják a 12 évesek a dolgokat. Bár kicsit sz.na.m.snak tartom a ri.a.c feelinget már 12 éves korban de ennek is egyszer vége lesz. Vannak értelmes és p.cs. 12 évesek is. De amikor a 14-15 évesek a 2-3 év korkülönbséggel szidják egymást fergeteges.. Különben ha a nagyobb 14-15 éves swag meg yolok nem kezdik el akkor a kisebbek nem veszik át. És nincs 100%ban egyéni ember. Már azért sem mert a 12 évesek példáján is , hogy nevelés kérdése. Akit úgy nevelnek az tud kicsit divatosnak maradni saját stílussal nem hanyag és felnőttekkel is tud kommunikálni. Akit meg úgy nevelnek az megy a birkák után szid mindenkit stb. Szóval az általánosítás csúnya dolog mert ha csinálsz hat porcelánt a hetedik egy ici picit más.:)

By:egy 12 éves!:)

2014. ápr. 29. 22:09
 10/14 anonim válasza:
Ha egyszer nekik ez tetszik.De elég alapozó,szájfény,szempillaspirál ennyi idősen.Az sem mindig.
2014. ápr. 30. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!