1/6 anonim válasza:
Akinek hordja, az. Ne hőbörögj, szélmalomharc.
2/6 anonim válasza:
Jah az a legjobb mikor itthon látok ilyenekek 12-13 éves p.csákon. A vicc az,hogy nálunk illegális, ők meg szerintem az sem tudja ki az. Hát ők tudják :D
3/6 anonim válasza:
Inkább vicces, bár nekem nincs problémám vele. Akit az anyja kienged ilyen cuccban a lakásból, az hordja :D Nem lesz tőle drogos, csak elhiszi, hogy akkor ő most menő. Nekem személy szerint a mostani divat vintage irányzata tetszik, nem ez a nigga yo féleség.
5/6 anonim válasza:
Jobb, mint a Jack Daniel's-es pólók...
6/6 anonim válasza:
Miért ne? Nekem mondjuk túl erőltetett, a füvet szívni kell, nem hordani. De amúgy nincs bajom vele. Csak vicces, hogy akik ilyeneket hordanak azoknak a nagy része még életében nem szívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!