Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem baj ha szerete...

Szerintetek nem baj ha szeretem a divatot? Fiú létemre?

Figyelt kérdés
Én egy 12 éves fiú vagyok és nagyon szeretem a divatot. Csak a suliba azt mondják hogy ez nem túl fiús ( nem vagyok meleg nehogy azt hidjétek) és pont ezt szeretném tőetek kérdezni hogy ez normális hogy szeretem a divatot? (fiú létemre?)

2012. júl. 7. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:

túl kicsi vagy még ehhez.. még ne ezen járjon az agyad!

18/F

2012. júl. 7. 15:53
 2/9 sweetsugar ***** válasza:
Szerintem teljesen normális.Nekem is van ilyen ismerősöm:)
2012. júl. 7. 16:36
 3/9 A kérdező kommentje:
18/F ezt hogy érted hogy túl kicsi vagyok? mert szerintem egy 12 éves nem kicsi.
2012. júl. 7. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:

a nagyobbak szemszögéből egy 12 éves kicsinek számít. Én emlékszem amikor 12 voltam nem éreztem magam kicsinek. és érdekelt a divat.

lehet hogy igazuk van a 20 éveseknek hogy kicsik a 12 évesek, de ha egyszer tetszik nekik akkor miért ne ? nem hiszem hogy mások 12 évesen nem akartak jól kinézni...

na mindegy mindenkinem más a véleménye... :D

Válaszom: szerintem nem baj. :D

2012. júl. 7. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Én még akkori időben 2006-ban egyáltalán nem néztem a divatot..akkor én még kicsinek számítottam! megkaptam a ruhát nem volt beleszólásom akkor.. nyílván az idő változik, de szerintem nem kéne még neked ilyenekkel foglalkozni! nyílván más máshogy látja de hát az emberek nem egyformák! :)

18/F

2012. júl. 8. 02:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. júl. 8. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Öltözz nyugodtan divatosan, viszont egy dologra figyelj: a korodhoz megfelelően viselkedj és öltözködj! :)
2012. júl. 8. 16:21
 8/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz ha adsz magadra egy kicsit meg gondolom már kicsit érdekelnek a lányok és nekik is bejön szerintem ha nem olyan utcai cuccba(melegítő fölső,gatya) jársz. Én 13 éves fiú vagyok és engem általába a a lányok dicsérni szoktak nem csúfolni mert jobb cuccba járok
2012. júl. 25. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tök normális. Egy fiú is adjon a kinézetére. 16/F
2012. aug. 25. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!