Miért zavarja az embereket, hogy lány létemre szeretem a focit?
mert retardáltak! egyáltalán nem baj ha szereti a focit egy csaj.
Amúgy én Angliának
Mert nem illik bele a felszínesen összeállított sablonképükbe a világról, és ahhoz, hogy beillesszék, gondolkodni kéne, így elutasítják létezésed.
Amúgy én megjósoltam, hogy a lengyelek a hazai pálya tüzétől hajtva első helyen jutnak tovább a csoportból, a hollandok elődöntőig mennek, és hogy az írek nagy meglepetést okozva csak Anglia ellen véreznek el a negyeddöntőben.
Hát igen :D Ezért sem tippmixelek.
:D én is imádok focizni és lány vagyok, rohadtul nem érdekel mit mond más, de általában amint meglátják, hogy focizom, akkor már nem szólnak a nememre. :D Cél a magyar válogatott :D :D HAJRÁ LÁNYOK
illetve Angliának szurkolok, de a tegnapi meccs egy shit volt :P
Mert a primitiv emberek eloiteletesek. A fiu szeresse a focit, autokat, metalt. A lany szeresse a babakat, plussallatokat, justin biebert. Ha valaki nem illik be a sablonba, zavarja oket. :|
Egyebkent en fiu vagyok, de sosem neztem focit, mert untat. (A plussallatokat viszont szeretem)
Én imádom ha egy lány szereti focit..ha még ugrál és szurkol akkor még jobb:)!
Jársz is esetleg meccsekre?
Hogy miért zavarja őket? Mert buták...
Kinek szurkolok? A portugáloknak.
Nem tudom, miért zavarja őket, számomra hatalmas plusz, ha egy lány szereti. 2006-os VB óta figyelem a focit, azóta már amolyan szakértő lettem és naponta olvasom a híreket - igazolások, sérülések, sajtónyilatkozatok stb.
Euro 2012; szívem szerint Anglia, józan eszem szerint Németország nyer.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!