Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú létemre szeretem a női fehérneműket (pl tanga) mi tévő legyek?
Én is szeretem őket...nőkről levenni.
Gondolom te felvenni szeretnéd őket. No ez nem normális sajnos. Azt kéne tisztázni magadban, hogy vonzódsz-e közben a férfiakhoz, vagy sem. Ha igen, akkor langyos vagy. Ha nem, akkor van egy ilyen fétised, ami nem akkora baj, csak kicsit kínos. Ha nem nagy gond, akkor próbáld elnyomni magadban a vágyat ezek iránt.
hogyhogy szereted őket? felveszed őket, vagy hogy?
ez szerintem nem gáz, de biztos van olyan, aki ezért kinézne, feltéve, ha rájön.
Ez egy fétis, elég gyakori. Nem kell rajta kiakadni.
FYI: Egyszer rábukkantam a neten egy fórumra, ahol csajok beszélgettek (valami női portál fóruma volt) arról, hogy mennyire izgató a pasijukra ráadni az ő fehérneműiket, és azt hordatni velük suliba, munkába :)
Igy van, ez a fetised.
Igazabol amig masok nem tudjak meg, addig olyan nagy baj nem tortenhet, hiszen senkinek nem okozol kart vele.
Ha pedig megismerkedsz egy lannyal, akkor erezni fogod, hogy megbizhatsz-e benne annyira, hogy elaruld neki ezt a titkodat. Persze azert arra keszulj fel, hogy megrokonyodest valthatsz ki ezzel masokbol, habar ugy tunik, sokan vannak, akiknek ez tetszik (lasd: elozo hozzaszolo valasza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!