Szerintetek az 5cm-nél magasabb sarkú cipő utcalányos? Normális, tisztességes nő nem hord ilyet?
Ennél a kérdésnél futottam bele az ezt gondoló illetőbe:
Mennyire gáz ilyenkor, éjjel buliban szoknyában, harisnyában és magassarkúban lenni?
Szerintetek igaza van?
És attól is, hogy KI és HOL viseli.
Például a 158 centimmel és ártatlan tekintetemmel akár 12 centis platformot is hordhatnék, senki nem nézne ribinek.
A 8-10 centis sarok az irodában is megszokott a konzervatív, szigorú dresscode-nak is simán megfelel, senkit se néznek ki csak a sarokmagasság miatt. Ahhoz a ruházatnak és a viselkedésnek is olyannak kellene lennie .
A kérdésnél említett illető szerint ez az összeállítás is utcalányos:
Illetve egy idézet tőle:
"7 cm is magas,10 meg annál több meg tényleg az utcalányok lábbelije"
Ehhez mit szóltok?
Azért cipő és cipő között is van különbség. Szerintem sokaknál a lakkozás és a magas platform veri ki a biztosítékot és ettől tűnhet utcalányosnak.
Én inkább egy ilyet hordanék:
Sokkal ízlésesebb.
légyszives, miért lenne utcalányos???
tehát 5cm nél magasabb sarkú cipőt ne vegyünk, mert utcalányos???
fel kell tudni hozzá öltözni. a képen egy olyan valakit linkeltél, akinek a miniszoknya sem áll jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!