Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért akarnak a 12-15 évesek...

Miért akarnak a 12-15 évesek modellek lenni? Inkább mennének tanulni és normális szakmát tanulni.

Figyelt kérdés
Akik képet töltöttek fel azok kb, szebbek közé tartoznak a korukban és apuci pénzeli őket( a cuccaikból szűrtem le).

2013. jún. 7. 00:43
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Téged meg miért érdekel? :D

Miért akarnak a kisfiúk autóversenyzők/titkosügynökök lenni?

Miért akar minden második kisiskolás állatorvos lenni?

Azok akarnak lenni, kész...

Az meg, hogy apu pénzeli őket miért baj? :D

Tipikus magyar hozzáállás...

Ha a szüleid sokat keresnének tuti megvennének neked mindent, amit akarsz. Végül is mire költség?

Meg amúgy is, szerencsétlen lányok hogy tartsák el magukat? Én megpróbálkoztam diákmunkát keresni, de lehetetlen... Tőlem fiatalabbak pedig nem is dolgozhatnak.

Oh, és ez a "Inkább tanuljatok...". Honnan tudod, hogy nem tanulnak?!

A nap minden percében, reggeltől estig tanulni kell?

Én még általános iskola 8. osztályába járok, de meg kell mondjam, egy nagy semmi a tananyag. Alig tanulok, mégis kitűnő vagyok, és tudom is, amit tudok.

De tegyük fel, valaki stréber, és napi 2 órát tanul.

Hazaér kb. 2-kor. Evéssel, mindennel együtt 5-ig tanul. És aztán mit csináljon szerencsétlen? Menjen aludni és másnap reggel kezdje előröl az egészet?

Hagyjátok már ezt. Mindenkinek van szabadideje. Abban meg mindenki azt csinál, amit akar.

Félreértés ne essék, semmi pénzért nem lennék modell.

De azt sem értem, hogy egyesek miért háborodnak fel azon, hogy valakinek az az álma... 15/l

2013. jún. 7. 01:30
 2/8 anonim ***** válasza:
annyi amennyit az előttem szóló írt .Mi meg rocksztárok akartunk lenni :)
2013. jún. 7. 12:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Első nagyon szépen tudsz fogalmazni.

Amúgy a tanulást nem erre értettem :D Eltudok képzelni, néhány agyatlan libából ( mint az ilyen gyerekek 75%a ), milyen felnőtt lesz? Én inkább nem akarom.

Az egyik kedvenc blogomban megtaláltam a tökéletes 2 mondatot.

"Már előre félek a jövőtől, mert ettől a generációtól függ a nyugdíjam. Ne nevess! Ez nem vicc, még egy kibaxott* kenyeret se fogok tudni venni, mert nem lesz, aki kitermelje."

Viszlát én 19/L.

2013. jún. 7. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"Én még általános iskola 8. osztályába járok, de meg kell mondjam, egy nagy semmi a tananyag. Alig tanulok, mégis kitűnő vagyok, és tudom is, amit tudok. " gondolom valami olyan suliba jársz ahol 8.ban is a 2.-os szintet tartjátok. Én ezzel nem dicsekednék....
2013. jún. 8. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Te sirsz nyugdíjért?szerintem semmi baj nincs ezzel..

Engem meg a Te mindent jobban tudó generációd fog eltartani ?

L/30

2013. jún. 8. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:

mindenki pontosan azt csinál amit akar, EZÉRT

16/F

2013. jún. 8. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Első, tökéletesen megfogalmaztad helyettem, pont ugyanezt akartam írni.

Ha az akar lenni, akkor mi van? Most neked attól mért lesz rosszabb?

"Inkább mennének tanulni és normális szakmát tanulni."

Idén szeptemberben egy szakközépsuliba fogok járni, cukrász szakra, közben meg a modellkedés is érdekel. Mellesleg a modellkedés is egy szakma, amiből -ha szép, sikeres vagy- elég jól meg lehet élni. ;) Én tudom, nekem nincs túl sok esélyem (nem karakteres az arcom), de attól még érdekel a dolog. Álmodozni meg lehet, vagy tán tilos? Amúgy egy próbát szerintem bárkinek megér.

2013. jún. 26. 01:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Palvin Barbara példáját is követik.Látják hogy milyen jó sorsa van,13 évesen belekezdett a modellkedésbe.Világ ismert és mindenhova jár utazni.Még jó hogy mások is modellek akarnak lenni,hiába hogy nem akárki lesz olyan felkapott mint ő.Csak egyszerűen szeretnének címlapokon szerepelni,jó ruhákban járni a kifutón és szeretnék hogy mások megcsodálják őket.Én is modell szeretnék lenni.Ha nincs más elképzelése ahogy te mondtad"normális szakma" nekik nem felel meg mert ők más akarnak lenni mint a többi :DDD :) *ne szidjatok* köszi
2013. júl. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!