Normális az, hogy egy 15 éves gyereknek ennyi smink cucca van?
https://www.youtube.com/watch?v=nLJR8t06jcM
Ha az akkor egy be kellene újítsak egy pár dologgal? ( Van két szempillaspirálom, egy korrektorom és egy szájfényem. :[ )
Szerintem ilyen téren nincs olyan , hogy normális... Ha te úgy érzed, hogy neked ez elegendő akkor nyílván nem fogsz csak azért venni, mert másnak több van...
Gondolom neki azért van annyi, amennyi mert őt ez teszi boldoggá, szeret sminkelni.
A csajnak még nincs is olyan sok, nézz meg egy rendes sminkest (és lehet találni profi sminkeseket akik 15 körül vannak).
Hamarabb lejár, mint hogy elhasználná. Ahogy beletekertem a videóba nekem pl nagyon úgy tűnt, hogy a szájra kerülő termékei nagyon hasonló árnyalatúak és ezzel az én szememben fölöslegesek. A szempillaspirál a legromlandóbb dolog, abból is fölösleges több.
Ha szeretnél több változatos terméket, szeretnél naponta más sminket viselni akkor újíts be egy két dolgot. De azért ne vásárolj össze minden hülyeséget mert másnak sok van, ha nem érzed magadénak az állandó sminkelést reggel úgyis csak a korrektort és a spirált fogod továbbra is feldobni és lesz egy halom cuccod ami szépen elvan a fiókban és megromlik.
Ő azért egy elég ismert sminkvideós, küldenek neki cégek csomó cuccot ingyen is azért, hogy kipróbálhassa... meg gondolom, pénzt is keres, ennek egy részét meg visszaforgatja a videóiba, és vesz még pár cuccot, amit be tud mutatni, el tudja mondani róla a véleményét... meg gondolom, azért kezdte, mert amúgy is nagyon érdekli a sminkelés, és már az elején több cucca volt, mint az átlagnak 8mint ahogy más meg könyveket gyűjt vagy a gépét építi).
Nem, nem ez az átlag. Hogy kinek mi a normális, a szíve joga eldönteni. Ha te elégedett vagy azzal, amit van, csak azért ne érezd szarul magad. Ha meg szeretnél vmit kipróbálni, akkor próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!