Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 12 éves gyereknek megengedhető...

12 éves gyereknek megengedhető, hogy sminkelje magát?

Figyelt kérdés
A lányom most 12 éves, a fejébe vette, hogy akkor is sminkelni fogja magát. Én megtiltottam neki, mert véleményem szerint, egy kislánynak nem kell smink. Most a szobájában duzzog. Jól döntöttem?

2013. dec. 2. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
attól függ mennyire akarja magát pl.: szempillaspirál meg alapozót szerintem simán megengedhetsz neki
2013. dec. 2. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Persze,alapozó,hogynem kenje csak magát 5kg vakolattal a GYEREK!Jól döntöttél!
2013. dec. 2. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem egy kis spirált megengedhetsz neki. Az alapozó már nagyon sok lenne..
2013. dec. 2. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd meg neki hogy hogy fog kinézni pár év múlva az arca ha már most ennyi idősen festeni akarja magát.Alapozót semmi kép ne használjon ha csak nem akar totál pattanásos lenni nagyobb korában.
2013. dec. 2. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis szájfényt megengedhetsz neki nyugodtan.
2013. dec. 2. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Én is egy kis színezett Labellofélét vagy szájfényt megengednék neki, esetleg alkalmakra egy kis spirált, mást viszont nem.
2013. dec. 2. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor annyi idős voltam, akkor kezdtem kipróbálni a dolgokat, de ez azt jelenti, hogy féltem mindentől, ami látszott rajtam. Otthon festettem magamra valami kéket, és azonnal le is mostam :D.

Szerintem spirált majd csak gimiben használtam. Volt egy halvány szürke, fehér duó szemhéjpúderem, na azzal próbálkoztam. Illetve korrektor, de csak a pattanások miatt.

2013. dec. 2. 18:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én 12 évesen már sminkeltem, mert elég csúnya volt a bőröm.. Mostanra mégrosszabb, ne engedd neki én elrontottam az arcom. Ő ne tegye
2013. dec. 2. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen kezdtem szempillaspirált használni, és szerintem ez így nagyon jó. Vannak, akik 12 évesen már tiszta feketeszeműek, és vannak, akik 16 évesen sem festik magukat, ez egy ilyen középút-szerűség. Szerintem még ne sminkelje magát.
2013. dec. 3. 19:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél! Egy kis színezett ajakápolót, rózsaszínes szájfény mehet, de egyelőre ennyi.
2013. dec. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!