Ennyi megengedhető? 15 éves vagyok,9. be megyek. Anyáékkal (40) megbeszéltem, ők megengedik. Az érdekel hogy szerintetek az idősebb tanárok se fognak szólni? Kevés alapozó, szempillaspirál és/vagy felül kicsit kihúzom a szemem. Ennyi.
Szerintem ennyi még oké. Bár én nem használnék alapozót mert eltömíti a pórusokat meg minden.. :S
De ennyit biztosan megengednek a tanárok.
Barna szemceruzát használj szerintem mert az sokkal természetesebben hat.
Nekem volt egy punk osztálytársam (lány). Hát minden ami egy punknál van az nála is. Erős öltözködés, tarka haj, erős smink, piercingek... stb.
A tanárok bár időnkét szóltak neki, hogy nem-e akar "szebben" kinézni, de alapból Őt egyedül nem bántották, mert lányok közül a legjobb tanuló volt.
Ui.: alapozó... ne tetézd a helyzeted nincs még elég pattanásod? Még többet szeretnél?
Ha szép a bőröd, felesleges rá az alapozó, inkább a színezett hidratáló + púder kombinációt ajánlom. Mattít, van egy kicsi fedése is, de nem teszi tönkre a bőröd.
Ha pattanásos vagy, inkább használj korrektort, az alapozó csak ront a helyzeten mindennapi használat mellett.
A szemceruzát én nem használnék, elég csak a szempillaspirál.
Amugy nem valószínű, hogy szólnak érte.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!