Ennyi megengedhető? 15 éves vagyok,9. be megyek. Anyáékkal (40) megbeszéltem, ők megengedik. Az érdekel hogy szerintetek az idősebb tanárok se fognak szólni? Kevés alapozó, szempillaspirál és/vagy felül kicsit kihúzom a szemem. Ennyi.
köszönöm.:)
Nincs egyetlen darab pattanásom sem,nem is szokott lenni.(hála Isten)
akkor az alapozót elhagyom,igazatok van.
Ez esetben tényleg ne használj alapozót, csak tönkreteszi a bőrt hosszútávon. :)
Egyébként szerintem ez teljesen korrekt smink, szolid, hétköznapra tökéletes. Szerintem mondjuk a szempillaspirál és a szemceruza/tus mehet egyszerre is, még mindig nem túl sok. Nem volt egyértelmű, hogy mivel akarod kihúzni a szempilla tövét, de szerintem is inkább sötétbarna ceruzát/tust válassz, a fekete keveseknek áll jól. Én is sötétbarna szemceruzát használok, szerintem sokkal jobb, lágyítja a vonásaimat, míg a fekete ceruza inkább komollyá tett, szolidabban emeli ki a szemeimet. Szóval hétköznapra tökéletes. :)
Egyébként nem hiszem, hogy ezért szólnának a tanárok, hidd el, lesznek akik 3x ennyi sminket fognak használni.
17/L
8.os leszek
szempillaspirál, meg szemceruzát mindig használok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!