Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ennyi megengedhető? 15 éves...

Ennyi megengedhető? 15 éves vagyok,9. be megyek. Anyáékkal (40) megbeszéltem, ők megengedik. Az érdekel hogy szerintetek az idősebb tanárok se fognak szólni? Kevés alapozó, szempillaspirál és/vagy felül kicsit kihúzom a szemem. Ennyi.

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 08:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszönöm.:)

Nincs egyetlen darab pattanásom sem,nem is szokott lenni.(hála Isten)

akkor az alapozót elhagyom,igazatok van.

2012. aug. 26. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben tényleg ne használj alapozót, csak tönkreteszi a bőrt hosszútávon. :)

Egyébként szerintem ez teljesen korrekt smink, szolid, hétköznapra tökéletes. Szerintem mondjuk a szempillaspirál és a szemceruza/tus mehet egyszerre is, még mindig nem túl sok. Nem volt egyértelmű, hogy mivel akarod kihúzni a szempilla tövét, de szerintem is inkább sötétbarna ceruzát/tust válassz, a fekete keveseknek áll jól. Én is sötétbarna szemceruzát használok, szerintem sokkal jobb, lágyítja a vonásaimat, míg a fekete ceruza inkább komollyá tett, szolidabban emeli ki a szemeimet. Szóval hétköznapra tökéletes. :)

Egyébként nem hiszem, hogy ezért szólnának a tanárok, hidd el, lesznek akik 3x ennyi sminket fognak használni.

17/L

2012. aug. 26. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

8.os leszek

szempillaspirál, meg szemceruzát mindig használok :D

2012. szept. 1. 14:18
 14/14 anonim válasza:
73%
Szerintem ez még belefér, bár úgyis a tanáron érezni fogod, ha neki ez már sok. Hihetetlen amúgy, h mennyit fordult a világ, mióta én leérettségiztem. Nálunk akkor semmilyen smink, sem körömfestés, sem hajfestés nem volt megengedett. Aki mégis próbálkozott, azt a tanárok nem szerették, gyakran feleltették :)
2012. szept. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!