Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 13évesen kell még...

Szerintetek 13évesen kell még sminkelnie magát egy "gyereknek"?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 10:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de már 14 évesen abba kellene hagyni.
2010. júl. 7. 10:33
 2/22 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy még?
2010. júl. 7. 10:33
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

A fiatalság magában szép :D

Egy gyerek ne sminkelje magát.

2010. júl. 7. 10:34
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem egy kisgyerek ne sminkelje magát! Középsuliba is max szemceruza vagy még esetleg spirál. De szerintem teljesen fölösleges ennyi idősen.
2010. júl. 7. 10:37
 5/22 anonim ***** válasza:
Minek? 13 évesen mindenkinek szép sima a bőre, nincs egy hiba se rajta, se ráncok, szerintem ebben a korban fölösleges.
2010. júl. 7. 10:57
 6/22 anonim ***** válasza:
nem
2010. júl. 7. 10:58
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én sminkelem magam igaz 14 vagyok de idén töltöttem :)

szemtus,spirál másra tulzottan nincs szükségem néha szemcerka tus helyett :)

Más lett a világ mint 5 évvel ezelőtt volt :D

Itt már nem igazán számít már " gyereknek " 14 évesen valaki:)

Sőt szerintem már 14 évesen se gyerek az a gyerek :D

2010. júl. 7. 11:02
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem sem kell.Ilyen *korai* sminkelések nem tesznek jót a bőrnek.Most vagy abban a korban,amikor a bőröd is külömbőző *átalakulásokon* esik át.Tehát semmi szükség sminkre véleményem szerint...De ha nagyon sminkelni akarod magad,szerintem max. a szemhély és a szemceruza,de alapozókra meg ehhez hasonlókra semmi szükség...
2010. júl. 7. 11:02
 9/22 anonim ***** válasza:

10:57-esnek üzenem hogy igenis pont ekkor kezdődik a pattanások, mitteszeres korszak.

Kérdezőnek:Mi az hogy még? Amugy egyáltalán nem kell, de rengeteg olyat ismerek aki 9 éves és 10kg smink van rajta ami ellen te semmit nem tudsz tenni.És az lenne anormális amugy ha nem sminkelnének a fiatalok de mindenhol ezt látják és követik.

2010. júl. 7. 11:03
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem, max. ilyeneket tudok elképzelni, hogy színezett labello, ami nem rúzs, nem károsít, sőt ápol, mégis ad egy kis csillogást az ember ajkának. Én régebben néha abból tettem kicsit az arcomra is (elég sápadtka vagyok...). Rendes kozmetikai szerekkel nem kell és nem is szabad, ezek ugyanis öregítik a bőrt. Na nem most, hanem majd 20 évesen, amikor még viszonylag üde lehetnél, de ezek miatt már száraz, ad abszurdum ráncosodik az arcod.
2010. júl. 7. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!