Szerintetek 13évesen kell még sminkelnie magát egy "gyereknek"?
persze sminkeljél csak, majd nézd meg 10 év múlva az arcod. gyönyörű ráncos, száraz lesz.
arról nem beszélve, hogy ha 13 éves már nem gyerek, de nem is felnőtt. minek akkor sminkelni? bőven ráér.
nem tudom, mért hiszik a kamaszok, ha sminkelnek, cigiznek, isznak, attól felnőttek lesznek. inkább csak szánalmasak szegények.
ha meg pattanásos vagy, inkább jelentkezz be egy kozmetikushoz.
30/L
Szia!
én is 13 éves vagyok. hát nálam a max. smink a egy szemcerka meg spirál de nem nagyon használok olyat! inkább maradok a szájfénynél mert nem szeretnék 20 évesen úgy kinézni mint egy 40 éves. de pl. hogyha buliba mész mondjuk sulidisco-ba(nem tudom h neked van-e olyanod) akkor is h ha raksz magadra sztem vigyázz vele mert nem tesz túl jót!
ha jó minőségű sminket veszel, az nem károsítja a bőrt. én 14 vagyok, és elég sok sminket használok, részben azért, mert problémás a bőröm. a napi sminkem alapozó, korrektor, púder, szemcerka, szemhéjpúder, spirál, Angelstar labello és/vagy szájfény. 1 éve sminkelek napi szinten egyébként.
a fontos az, hogy néha pihentesd az arcodat, és ha otthon vagy, és már nem mész sehova mosd le lemosóval. iktass be egy napot hetente, amikor nem teszel fel festéket. nekem ez a nap a vasárnap, akkor szinte soha nem megyek el itthonról, ezért. =) akkor a hajamat sem vasalom ki. szóval ez a külsőmnek egy pihenőnap. =D
14/L
én csak néha ha mek vaalva használok 1 kis púdert meg szájfényt ennyi
am köszönöm a válaszkat:)
ha igy akar kinézni akkor nyugodtan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!