Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek 13évesen kell még...

Szerintetek 13évesen kell még sminkelnie magát egy "gyereknek"?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 10:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én alapozót meg korrektort mindig használtam ennyi idősen, púdert is, mert csúnya volt a bőröm nagyon. De elegendő ápolással, és a korral szerencsére kinőttem a bőrhibákat, de smink nélkül még most sem megyek ki az utcára.
2010. júl. 7. 11:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a 13 az egy szar kor mert ilyenkor sok mindenkinek jönnek ki a pattanási,mondjuk nekem nem volt akkor ilyen problémás annyira de olyan 13 éves már elmúltam amikor használtam ilyen bőr kiegyenlítő arckrémet és csak szemceruzát vagy szempillaspirált.Szerintem nem baj ha egy kicsit kiemeljük a szépségünket de amilyen 12 éves lányokat látok mostanában és úgy néznek ki mintha bevertek volna nekik az viszont gáz...
2010. júl. 7. 12:17
 13/22 anonim válasza:
37%

persze sminkeljél csak, majd nézd meg 10 év múlva az arcod. gyönyörű ráncos, száraz lesz.

arról nem beszélve, hogy ha 13 éves már nem gyerek, de nem is felnőtt. minek akkor sminkelni? bőven ráér.

nem tudom, mért hiszik a kamaszok, ha sminkelnek, cigiznek, isznak, attól felnőttek lesznek. inkább csak szánalmasak szegények.

ha meg pattanásos vagy, inkább jelentkezz be egy kozmetikushoz.

30/L

2010. júl. 7. 12:20
 14/22 anonim válasza:

Szia!

én is 13 éves vagyok. hát nálam a max. smink a egy szemcerka meg spirál de nem nagyon használok olyat! inkább maradok a szájfénynél mert nem szeretnék 20 évesen úgy kinézni mint egy 40 éves. de pl. hogyha buliba mész mondjuk sulidisco-ba(nem tudom h neked van-e olyanod) akkor is h ha raksz magadra sztem vigyázz vele mert nem tesz túl jót!

2010. júl. 7. 12:34
 15/22 anonim ***** válasza:

ha jó minőségű sminket veszel, az nem károsítja a bőrt. én 14 vagyok, és elég sok sminket használok, részben azért, mert problémás a bőröm. a napi sminkem alapozó, korrektor, púder, szemcerka, szemhéjpúder, spirál, Angelstar labello és/vagy szájfény. 1 éve sminkelek napi szinten egyébként.

a fontos az, hogy néha pihentesd az arcodat, és ha otthon vagy, és már nem mész sehova mosd le lemosóval. iktass be egy napot hetente, amikor nem teszel fel festéket. nekem ez a nap a vasárnap, akkor szinte soha nem megyek el itthonról, ezért. =) akkor a hajamat sem vasalom ki. szóval ez a külsőmnek egy pihenőnap. =D

14/L

2010. júl. 7. 13:05
 16/22 A kérdező kommentje:

én csak néha ha mek vaalva használok 1 kis púdert meg szájfényt ennyi

am köszönöm a válaszkat:)

2010. júl. 7. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:

ha igy akar kinézni akkor nyugodtan:

[link]

2010. júl. 7. 13:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen ne sminkeljen, inkább kozmetikushoz menjen, ha a bőre nem szép.
2010. júl. 7. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Énis 13 vagyok de alapból sminknélkülis mindenki 17 évesnek néz...ezvan. én alapozót és barna szemcerkát használok. És mért lovagol mindenki azon hogy az alapozó káros? Jó amit az 1 eurós boltban vásárolsz az valószinü káros .. én a vichi alapozóját használom amire rávan irva hogy nemtömiti el pórusaidat és normailizáló pattanástalanító és mióta sminkelem magam egyre szebb tőle a bőrőm és ez egy megbízható márka ha egy miss sportin vagy egy essencen látnám vaószinű elgondolkodnék rajta hogy mi igaz belőle de istenem ezt gyógyszertárban vettem és a kozmetikus ismerősőm is elismerte. amugy pár hónap és 14 leszek. páá
2010. júl. 8. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
16:47 es vagyok és aki a képenvan az kb 8 éves.. Ottvan Madonna lány Lourdes ő szerintem tipikus 13-14 éves (alapból is annyi)fsti magát rendesen és mégsem vicces.. a neten inkább a kissebb kori7-8 éves képei vannak fent de a héten láttam az újságba és egész jó ki csaj egy mai 13-14 éves nemugy néz ki mint egy 10 évvel ezelötti. Én 9 évesen menstruáltam mostpedig 75/C-s melltartót hordok és nemazér mert kövér lennék vagy cigány=)
2010. júl. 8. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!