13 éves gyereknek hogyan lehet kockahasa?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
13 éves vagyok és kockahasat szeretnék 175 cm magas vagyok és 65 kg minden nap ezt csinálom legalább 2*: http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU +napi két kardió? Jó úton haladok vagy még mást is kéne csinálnom?
2011. jún. 30. 18:12
1/9 anonim válasza:
sztem jó úton haladsz. de sztem ne csak hasra gyúrj hanem karra is ...
2/9 anonim válasza:
Menj át a Sport, mozgásba és ott kérj segítséget. Amúgy felüléstől meg kardiótól nem lesz kockahasad, le kell pucolni onnan a zsírt. Szálkásíts, aztán mehetnek az erősítések.
3/9 anonim válasza:
én picikoromban sokat végeztem felülést de rengeteget és picit koskás volt a hasam de aztán ellustultam
14L
4/9 anonim válasza:
Ugye nem felülést csinálsz?
Mert azzal ne várd, hogy kockás hasd legyen.
Csinálj meg napi 1000 hasprést.
De ne egyszerre mert, akkor még a sérved is kijöhet.
Olvasgass itt: [link]
5/9 anonim válasza:
hali ! én is kocka hasat szeretnék . de karra is kéne egy pici . Karra hogyan lehetne?
6/9 anonim válasza:
Karra?
Tárogatás, egykezes, fekvőtámasz, fekvenyomás..
7/9 anonim válasza:
utolsó válaszoló te sem vagy százas.Nem zavar,hogy azoknak a fele mellre megy,amiket leírtál?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!