Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy 11 éves gyereknek hogy...

Egy 11 éves gyereknek hogy lehet le cserélni a ruha tárát?

Figyelt kérdés
most kezd egyre menőbb leni csőgatya deszka cipő stb... ha vannak jó pólók nadrágok akkor be linkelhetitek előre is kösz :D
2010. ápr. 6. 16:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
58%
Oda állsz anyád elé és: "Mutter, kezdek menő lenni, vegyünk pár ruhát.". OMG
2010. ápr. 6. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:

fiú vagy lány?

hány éves?

és milyen ruhákat hord most?

2010. ápr. 6. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

11 éves?! nem való neki még ilyen.. min. 14 évesen.. azért ne hogy már 11 évesen deszkás meg emo legyen... fendes farmer egy-két mintás poló és 7.-8. osztályban legyen nagy újítás szerintem.. :SS Nálunk is a 10-11 évesek úgy öltözködnek mint mi(14 éves korosztály) és valami tiszta ciki :SS Ne hogy már Ők legyenek az idősebbnek kinézőek, amikor agyilag fel se érnek hozzánk..

14/L

2010. ápr. 6. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
mi ez h h lehet lecserelni? nemertem:D
2010. ápr. 6. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
2. válaszoló, ott van, h 11 éves. Egyébként úgy, hogy elmentek a boltba és megveszitek. Hogy hogy hogy lehet? Hülye kérdés ne haragudj. Mellesleg a csőgatya sosem lesz menő :D
2010. ápr. 6. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:

11 évesen...csőnaci + deszkás....

Jó nem lepődtem meg nagyon már megszokott :"D

Igen ez 14 éveseknek való.11 éveseknek ott a hello kitty meg barbie.: D

Farmer nadrág (az is lehet cső) Meg pár színes,mintás póló.

+ baba cipő---> "topánka" Ennyi.Sztem. :"D

Bár oda van bízva.

2010. ápr. 15. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:

11 évesen ?! Igaz mondjuk nállunk a suliban minden ötödikesnek minden második cucca Adidas/Nike/Puma/Converse/Fila.:D Szóval csak bátran. Szólsz a szüleidnek, aztán megdumáljátok.

15L

2010. ápr. 17. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:

"most kezd egyre menőbb leni csőgatya deszka cipő stb..." Wtf? Figyu kiscsajszi. Te most azért akarsz 11 évesen "átalakulni", mert vmi 'menő'? Kül. is, deszkás cipőt akkor hordjál, ha deszkázol..Bakker, ez olyan, mintha loavglónadrágban járkálnál, mert milyen szexi, holott azt se tod, mi az a nyereg.. Jójó, nekem is van csőnacim, meg Converse cipőm rengeteg, de nem azért, mert milyen menő. Converseből se az a szokásos tornacsuka, pont azért, mert minden 2. emberen az van, és én egy külön egyéniség vagyok.

De várjál csak, mindjárt felveszem az emo stílust, mert olyan menő és cuki cuccaik vannak! Meg különben is, most az érfelvágás a menő a 10 évnél idősebbeknél.

Szánalmas...Erre mondják azt, h pózer.

11/L

2010. ápr. 17. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:

04-06 17:23

Akik ilyen buzeránsnak öltöznek, meg nőnek, azok se érnek fel agyilag még a seggemig se!!

2010. ápr. 17. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:

hát sztem 11 éves gyereknek nem azon kéne törnie az agyát h húú most mitől leszek egyre menőbb meg ilyen deszkacipő meg olyan csőnadrág...ráér az később:D

a mi sulinkba is vannak már 3.osztálytól nagyon menő gyerekek...hát sztem meg nem azok-.-'

2010. ápr. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!