Nem "öreges" ez a ruha egy 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a ruha: [link] de szerintetek nem "öreges" mármint a visszafogott szín meg virágocskák miatt? 15/L2011. máj. 4. 20:52
1/15 anonim válasza:
szerintem nem:)
Egy szép harisnyával meg főleg és egy jó kis magassarkúval vagy ballerina cipővel.Nekem is bejönnek az ilyen ruhák és én sem merem felvenni őket,így is cikiznek-.- 14/L
De ez volt a múlt..mostmár azt veszek fel amit akarok és ami tetszik a vélemények pedig nem érdekelnek:) Szerintem csinos:D
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem öreges :) Max feldobod valami csini nagyon fiatalos kiegészítőkkel, vagy sminkkel :)
4/15 anonim válasza:
Szerintem öreges...a falun szoktak ilyet hordani a lányok...
5/15 anonim válasza:
Nem öreges, épp, hogy szép, nőies. Lehet, hogy nem 15 éveseknek találták ki, de legalább kitűnsz majd a nőiességeddel :)
6/15 anonim válasza:
ez hogy lenne már öreges? ez a divat. divatujságok is teli vannak ilyenekkel. mellesleg egy mell alatti övvel is szépen fellehet dobni, vagy harisnyával :)
7/15 anonim válasza:
Szerintem nem. A virágminta most úgy is divat lesz :) És egy övvel tényleg jobb lenne. Nyugodtan vedd meg.
8/15 anonim válasza:
Ez divatos, sikkes. Persze a trampli tornacipős lányoknak úgysem tetszene, mert ők leragadtak a kisfiúk öltözködésnél.
9/15 anonim válasza:
Szerintem csinos, csak ügyesen válassz hozzá kiegészítőket.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) Egyébként milyen övvel tudnátok elképzelni?
2011. máj. 4. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!