Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen ruha illik...

Szerintetek milyen ruha illik egy 12-13 éves lánynak? Képeket is lécci :D:D

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen alkalomra? Na jó akkor..:DD kezdjükxD

Otthonra:

[link]

Alkalmi:

Fehér felső,fekete szoknya vagy nadrág.

2011. jún. 28. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pl. ilyesmi

[link]

2011. jún. 28. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
azt hordod amibe jol érzed magadat. ennyi
2011. jún. 28. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amiből nincs kint a fél segged/melled, ill. nem túl rövid, az mehet. Nem kell mindenkinek törvényszerűen egyformán öltöznie.
2011. jún. 28. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

egy átlagos rövidnadrág,halásznadrág

és egy póló vagy ujjatlan kis atléta

pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

sokféle mintás/flitteres pólók vannak

A lényeg,hogy ne akarj még nagylányoskodni.Nincs azzal semmi baj ha nagyobbnak akarod magad mutatni csak ízlésesen.Lehetsz akkor is csinos ha nem hordasz 20 évesekre való ruhákat:)

2011. jún. 29. 16:33
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :D:D nem akarok nagylányoskodni csak vannak a suliban olyanok akik mindig lenéznek stb. kinevetnek mikor nem csináltam semmit..meg ha nem vagyok divatos ruhában csak olyan hétköznapiban akkor mindjárt csúfolódnak.:(
2011. jún. 29. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én kifejezetten fiúsan öltözködöm, mégsem szólt még be senki. Szerintem nem a ruhatáraddal van a bajuk, hanem téged nem bírnak valamiért, ezért akarnak ott belédkötni, ahol csak lehet. De nem kell foglalkozni velük, ilyenek a sznob p*csák.
2011. jún. 29. 20:56
 8/9 A kérdező kommentje:
hát pedig nem vagyok ilyen beszólogatós meg minden csak tudod nem vagyok olyan szép meg tökéletes mint ők..és ezért mindjárt csak annyit mondanak hogy ratyi meg stb.
2011. júl. 1. 10:48
 9/9 Ł*$$* válasza:
Szia én is 13.éves vagyok és szerintem, (én ilyeneket hordok) csőnadrág hosszú szárú cipővel vagy edzőcipővel, szoknya egy atlétés poloval de ne vegyél fel alá barnitó harisnyát mert akkor még inkább kinevetnek ne szégyelld a lábad... és soha ne bunkoskodj velük.. amugy melyik iskolába jársz???
2011. júl. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!