Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen sokkal jobban el tudok beszélgetni 15-16 éves lányokkal mint a korosztályommal, miért van ez?
"Vagy mégis miért akarna egy 29 éves férfi 15 éves LÁNYOKKAL(!!!) barátkozni?"
30 éves öregasszony vagyok, de annak idején mikor még én jártam szórakozni társasággal, akkor egy-egy helyen 16-tól 36-ig minden megtalálható volt és az emberek nem úgy álltak szóba egymással, hogy juj-pfuj csak bizonyos korosztályhoz szólok hozzá a jelenlévők közül.
Egyébként még mindig nem a beszélgetéssel van a baj, írtam hogy én 12 évesekkel is ki tudok jönni. - Azt miért nem másoltad be?? :)
De ha azt írnám 26 évesen, hogy a 13 fiúkkal JOBBAN kijövök, mint a korosztályombéliekkel, azért az elég érdekes lenne.... Maradjunk ennyiben. ;)
Hát én is el tudok beszélgetni tinikkel, sőt nyolcévesekkel is, de akinek ez az állandó társasági igénye, az sejtet valamit. Ez nem egy tábor, hanem az élet mindennapjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!