Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek ismerős ez a történet? Elkezdesz beszélgetni neten egy lánnyal > tök jól kijöttök > küldesz képet > viszlát.
Nálam is előfordult ilyen egy lánnyal.
De a legtöbb olyan volt, hogy képek láthatóak -> tök jól kijövünk -> beleegyezik a randiba, sőt ő veti fel -> nem ér rá -> megint nem ér rá -> nem válaszol többé előzmény nélkül
Nem kell küldeni képet. Van fent a facebook-on.
Nálam az történik rendszeresen, hogy tök jól kijövünk, de semmi esetre sem találkozna velem, mert interneten ismert meg, és ez milyen dolog már...
Beszélgetéssel nem szokott gond lenni. Azzal igen, hogy a fotó cserét túléljem.
#3-as: én nővel jártam így. Küldtem neki képe, közölte, hogy ő jóképű pasit keres, és lerázott. Aztán pár hónap múlva más vonalon láttam róla fotót. Volt vagy 110 kiló, tüsi haj, kb 0 szinten volt nőies. Akkor jót nevettem :)
Nekem elég jó a stílusom: határozott vagyok, viszonylag intelligens és jó a humorom. A beszélgetéssel így ritkán van bajom.
Képküldés után viszont ez szokott lenni: letiltanak, nem válaszolnak, lassan leépítik a kapcsolatot, vagy csak soha nem érnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!