Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kérdezte már meg tőletek ismerős lány hogy akartok-e vele szexelni? (Úgyértem nem barátnő) Mi a történet?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ilyen helyzetbe de nagyon meglepett. F.262015. aug. 3. 07:46
1/9 anonim válasza:
Engem az érdekel,hogy mit válaszoltál.
Velem ilyen még nem történt.
2/9 anonim válasza:
A szomszéd csaj egyik barátnője kérdezte meg töllem de én belementem egyböl. Meg volt hogy a mostani barátnőm is még mielőtt összejöttünk.
3/9 anonim válasza:
Haver, simán igent mondanék! :D Sajnos még nem fordult elő a helyzet. Te mit létpél?
4/9 A kérdező kommentje:
szemüveges lófejű nő volt ugyhogy finoman kitértem.
Izgató volt hogy egy kvázi kevésbé ismert nővel de azért annyira nem.
Ha letámad az más :D
2015. aug. 3. 08:25
5/9 anonim válasza:
Még szerencse,hogy lófejű is volt,mert a szemüveg nem jó kifogás.
6/9 anonim válasza:
Velem is történt mar ilyen kb, 20 éves voltam, s oda jön egy olyan negyvenes hölgy, a buszmegállóban, hogy nem akarok-e vele találkozni este, mert én vagyok álmai férfia. Köpni nyelni, nem tudtam, láttam, hogy mennyire zavarban van, így annyit, mondtam, hogy nagyon szimpatikus ön is, de nekem jegyes párom van, ami akkor igaz is volt. Amúgy, szerintem, ez nekem, nagyon nem jön be, egy nő, nőies módon hívja fel magára a figyelmet, ne ennyire direkt. Hol marad a vadászat élménye? Eltűnik az az izzas, amit az ismeretlen nőtől kap az ember.
7/9 anonim válasza:
én sajnos még nem kerültem ilyen helyzetbe.
ha így rákérdezne egy lány biztos nem gondolkodnék !
egyébként a nem túl szép lányok sokkal kedvesebbek ,és ha felajánlkozik akkor jól be lehet indulva rád,vagy úgy általában !
ha rám hallgatsz rendezd úgy,hogy ismét fussatok össze és súgd a fülébe azt hogy nem értetted a múltkor mit is mondott de szeretnéd hogy ismételje meg!
(egy régi mondás úgy szól:halálunk után minden kihagyott puncit ráhúznak az orrunkra !)
52F
8/9 opened paradise válasza:
Volt már ilyen,de nem mentem bele.
Nálam ez nem játszik.
9/9 anonim válasza:
Fiatal koromban nagy kanegér voltam. Egyszer egy volt csajom barátnőjére vetettem szemet. A lány simán megkérdezte, hogy mi van, csak nem dugni szeretnék? Hát, igencsak meglepődtem, hogy ilyen simán megy a dolog, és rábólintottam, hogy de igen. Akkor javaslatot tett, hogy melyik, nem a szűzies erényeiről ismert női felmenőmmel létesítsek nemi kapcsolatot. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!