Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos kérdésem Felétek! Ti ebből mennyit szűrtök le? Leírásban ott van a történet.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2014. október. 24-én vége lett egy 10 hónapos nagyon jó, és boldog párkapcsolatomnak. Sajnos forró fejűségből mentünk szét, pedig lett volna esély. Vége lett, és ahogy teltek a napok, ugye új suli minden OKJ-s képzés, volt ott az évfolyamban egy másik lány. Vele úgy kezdődött minden, hogy bejelölt én ráírtam, miért jelölt ő meg csak mert az egyik osztály társának az ismerőse voltam. Vele is teltek a napok, haverkodtunk összejártunk, és rá egy fél hónappal szinte összejöttünk. Sajnos nagyon rossz párkapcsolat volt, veszekedések, minden dolognak nagy feneket keríteni, jó én voltam párszor bunkó, meg ideges. Vége lett ez kedden, összesen 6 hónapig tartott. Rá egy nappal kértem bocsánatot attól a lánytól akivel 10 hónapig voltam együtt mert megbeszéltük maradunk jóban a szakítás után, csak már akkor sem sikerült. Akivel összejöttem utána nem tetszett neki hogy nagyon ritkán beszélgetek vele, CSAK vele mint lánnyal rajta kívül. Elhajtottam érte, nem is beszéltünk. Nos ugye a napokban újból megint beszélgetünk, bocsánatot kértem. Még szerdán találkoztunk is, elvoltunk nagyon jó volt alapból közeledős típus volt velem. Leültünk belvárosba elhülyéskedtünk. Megjelent egy haverja fiú, vele is elvoltunk, és elindultunk a vasútállomásig de kiderült, hogy még van 2 óra a vonat elmeneteléig. Vissza mentünk egy szép részre padra 3-an. Ott is elbeszélgettünk, de a lány már az elején mondta nosztalgiázni akar velem kicsit. A srác elment mert hívta az egyik haverja, kettesben maradtunk. A lábát feltette a térdemre, a múltról beszélgettünk és kezdtünk közelebb bújni egymáshoz, ő elkezdte a nyakam csókolni, simogatni az ajkaival, én közben simogattam a hátát meg a lábát. Az arcunk összeért és megtörtént a csók. Csináltuk 1-2 percig, de elkezdi, nem kéne ezt, meg hogy ez nem helyes, de én mondtam nem bántam meg. Aztán elkezdett elmosolyodni, és visszatért a nyakhoz ismét és vagy 5 perces csók lett belőle, nagyon jó volt. Mint régen. Összebújtunk, a vállgödrömbe tette a fejét mintha még mindig együtt lennénk. Közben beszélgettünk mélyen érzelmileg egymással mi volt annó ilyesmik. Elkísértem a vasútra, és ott is mikor ment fel, én megöleltem és ő adott egy nyak csókot, és én megcsókoltam és szintén visszacsókolt, plusz akarta hogy várjam meg vele a vonatot, és mintha tényleg régen lenne, ablakon át beszélgettünk ökörködtünk akkor is. :) És amikor elment a vonat ott is küldtünk egymásnak puszit. Nem tudom.. Ő keres magának pasit de nem talál, én meg abban a fél évben eléggé át lettem vágva, hinni akartam a lánynak, és semmi, megjátszás volt, mintha mi sem lenne. :/ ?o a véleményetek erről, lehet ebből még valami ? Holnapra is megbeszéltünk egy találkozót, meghívom valamire. :) Ő azt mondja pedig, hogy barátként tekint rám. 20/F ő 20/L2015. máj. 8. 22:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem ebből még simán lehet valami.:)
2/6 anonim válasza:
Barátok nem csóklóznak. Még nosztalgiából sem.
3/6 opened paradise válasza:
Szerintem is esélyes,hogy újra legyen valami.
Te is akarnád,vagy csak mert nincs semmi?
"2014. október. 24-én"
20. szülinapomon :D
4/6 A kérdező kommentje:
Én is akarnám, csak nem tudom hogy ő akarná. :/ Köszönöm a válaszokat. :)
2015. máj. 8. 23:06
5/6 anonim válasza:
Ha nem akarná, nem csókolna meg. Normális lány legalábbis nem csinál ilyet. Úgy tűnik, igencsak esélyes vagy nála.
Most kell ütni a vasat, amíg meleg!
6/6 BarbiBea válasza:
Aha, barátként tekint rád.... minden barátjával csókolózik? Ezt, amit leírtál most én leginkább, úgy hívnám, kihasználás. Mármint kihasznál téged a csaj. Szerintem mondd meg niki, hogy ez így nem oké, ha szereted, akkor beszéljétek meg a dolgokat, és ha akarsz járj vele, mondjuk ha így kezdődött az már nem jó. De hát a szívnek nem lehet parancsolni... Ha meg nem szereted annyira, akkor szerintem hagyd.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!