Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek ismerős ez a történet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek ismerős ez a történet? Elkezdesz beszélgetni neten egy lánnyal > tök jól kijöttök > küldesz képet > viszlát.

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy nőgyűlölő fesztivállá váljon a kérdés, csak érdekel, hogy másoknak is leírja-e ez a kis folyamatábra a lányokkal való viszonyát. Nekem teljesen.
2017. máj. 27. 16:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam még csak olyan volt, hogy társkeresőn írtam lánynak > nincs válasz > már megint kurvа szarul érzem magamat. Mondjuk ez nagyjából 25 alkalommal. Még mindig jobb, mintha beszélgetés után tűnne el, kép nélkül nem is ismerkedek soha sehol.

Ja de várjál, olyan viszont volt, hogy beszélgettünk > találkoztunk > egyre kevesebbet írt > teljesen eltűnt > fél évig senkihez nem szóltam (de legalább rájöttem, hogy semelyik "barátomat" nem érdekli, hogy mi bajom van, meg hogy úgy egyáltalán élek-e, szóval volt haszna a sztorinak). Pedig ő látott is rólam képet előtte többet is.

2017. máj. 27. 17:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Abban is volt részem, hogy eltűntek lányok képcsere utån és abban is volt, hogy kifejezetten szép lånyok kattantak råm, hogy milyen helyes vagyok... úgyhogy nem esek kétségbe azért, mert valakinek nem jövök be. Lesz olyan, akinek tetszek.
2017. máj. 27. 17:59
 23/26 A kérdező kommentje:
Nekem is voltak már barátnőim, többnyire nagyon szép lányok. Viszont utoljára 2 éve randiztam.
2017. máj. 27. 19:46
 24/26 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem a nemtől függ, pasik is ugyanezt meglépik, hogy lelépnek..

És van, aki kép alapján hiába jön be, randin tök bunkó, vagy kiderül, hogy teljesen mást vár az élettől. Bár ilyen esetben ezt jobb rögtön nyíltan megmondani, nem hitegetni senkit. :-/

és még talán ekkor a legszerencsésebb is különválni, mielőtt belebonyolódik az ember.

De egy vagy akár rengeteg kudarc ne szegje kedvünket ;-)

N

2017. máj. 27. 20:54
 25/26 anonim ***** válasza:

"Bár ilyen esetben ezt jobb rögtön nyíltan megmondani, nem hitegetni senkit."

Látok különbséget aközött, hogy hitegeted, vagy hirtelen eltűnsz mit szürke szamár a ködben (vagy még bunkó is vagy mikor lekoptatod).

Egyébként igen, erre valóban képesek a férfiak is, szóval nem 100%-ban nem függő, de én például meg szoktam mondani a nőnek, ha nem őt keresem, a nők között viszont volt olyan, aki konkrétan a fotó küldés után egy kövér tiltással válaszolt. Annyi gerinc nem volt benne, hogy annyit mondjon, ne haragudj, de más típusú férfit keresek. (ui: nem vagyok az a típus, aki ilyenkor kiakad, és elkezd átkozódni, de ha ettől fél, akkor is elég lenne a tiltást az első ilyen mondatom után kiadni)

2017. máj. 27. 21:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Én részben emiatt adtam fel a netes társkeresést.
2017. máj. 28. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!