Valakinek ismerős ez a történet? Olvashattam valahol?
Figyelt kérdés
Már többször álmodtam azt, hogy van egy tanács (azt hiszem mágusok) akik harcolnak valamiért (valószínű valamilyen folyadékért, de nem emlékszem tisztán). Az a lényeg, hogy északon gyűléseznek és az egyik tanácstag helyére mást válsztanak, mert már megöregedett, de kiderül, hogy az új tag igazából gonosz és le akarja rombolni ezt az egész birodalmat. Nagy vonalakban erről lenne szó és arra lennék kiváncsi, hogy valakinek nem ismerős ez a történet? Élénk a fantáziám, de nem hiszem, hogy álmomban ki tudok ilyet találni.2016. márc. 21. 18:59
1/2 anonim válasza:
Mondjuk nem egy túl eredeti vagy fantáziadús sztori, így szerintem akár álmodhattad is.
2/2 anonim válasza:
Jim Butcher Dresden Files-sorozatában van valami hasonló. A White Council egyik tagját megölik a Turn Coat című kötetben, aki pedig a helyére jön egy elég... gyanús egyén. Valószínű nem erre gondoltál.
Tényleg nem egy túl eredeti ötlet. Elég alapvető technika kinyírni egy szervezet egy tagját, hogy beépített embert tegyünk a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!