Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy senkit sem enged közel magához egy Férfi?
Van egy pasi aki tetszik,de ahogy hallottam sajnos nem a komoly kapcsolatok híve,sőt tényleg akitől hallottam csak szexel a nőkkel,azon kívül semmi nem történik,nem beszél magáról,nem sok érzelmet mutat még így külsőleg sem.Vajon fiatalkorában elszenvedett szerelmi csalódás miatt lehet ez?Vagy lehet azért,amiért nevelőszülőknél volt,ahogy tudom nem is tartja velük a kapcsolatot.
Mi lehet a nyomós indok,amiért nem akar állandó partnert valaki?Sőt egyáltalán közelebb lehet kerülni egy ilyen pasihoz,vagy egyáltalán nem?
F v N tök mindegy vannak emberek akik a privát szférájukat nem adnák fel a világ minden kincséért sem.
Megszokták h azt csinálnak amit akarnak és nem akarnak kompromisszumokba belemenni. Ennyi a nagy rejtély.
Az ilyen személy nem kapcsolatfüggő v is felesleges nála próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!