Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a fel akarok nézni a férfira dolog azt jelenti tulajdonképpen hogy többet vár el mint amit nyújtani tud?
3-as vagyok.
Leírom a páromat:
Nincs elszállva magától, tudásában halad a korral, és fejlődni szeretne.
Ha döntés előtt áll, a család is fontos a mérlegelésben.
Biztonságban érzem magam mellette, mert a boxoló-cselgáncsozó-atletizáló-maratonfutó múltja nem ment el nyomtalanul.
El tud csábítani, régen volt jó pár kapcsolata (most 50 éves), és ellenállhatatlan számomra.
Falun lakunk: betonozunk, tüzelőfát vágunk, ért az asztaloskodáshoz, a vasas melókhoz, megajavítja a bmw automata váltóját is ha kell, de azt szeretem, amikor néha ő is nyírja a füvet (egyébként én), mert akkor érzem az ilyen gondoskodását is.
Leszedi maga után az asztalt, ha kérném, felporszikázna, de nem kérem. Inkább azt kérdezem, mit enne ebédre?
Szeret engem és a gyerekeinket, és tisztel minket.
É a munka mellett viszem az itthoni háztartást, a gyerekeket, és elvégzek néhány hasonló, fentebb elmített szösszenetet.
A pénzügy kimaradt!
Takarékos a párom, és megnézi mire adunk ki pénzt a mai lehúzások mellett. De a ha szükség van valamire, azt megvesszük.
Igen. Pontosan azt jelenti. Ha kapcsolatban vagy egy nővel neked mindig többet kell adnod, mint amit kapsz, ezek ilyenek.
Take the red pill és Isten hozott a valóságban.
A páromra felnézek, mert mindig szavahihető, becsületes, tűzbe menne a szeretteiért, empatikus, segítőkész, megértő, és úgy általánosságban jó ember. Ehhez jön hozzá az, hogy a szememben a legvonzóbb férfi a világon.
Én ugyanezeket a dolgokat igyekszem nyújtani, elmondása szerint sikeresen. Egyenlő felek vagyunk, harmonikus kapcsolatban, egyikünk se ad többet, mint a másik. Maximum vannak dolgok, amiben egyikünk jobb, másban meg a másik.
"Take the red pill és Isten hozott a valóságban."
Igen, take it, azutan meg nezd meg, hogy hogyan doglesz meg vensegedben, egyedul a red pill bunko stilusod marad a parod, de majd vard attol a kanal levest es gondokodast. Errol nem irnak nektek a red pill irodalolmban? persze, hogy nem, mert a red pill atyja egy pszichopata perzsa himsoven arab phocs, akinek meg errol tapasztalat NINCS. Hala Istennek, mar egyre tobb no ismeri fel a red pill bunkosagat es vagja ki a parjat a pi...ba. Alazzatok anyatokat, ne bennunket! Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!