Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a fel akarok nézni a férfira dolog azt jelenti tulajdonképpen hogy többet vár el mint amit nyújtani tud?
Nem. Azt jelenti, hogy bármikor bármiben számíthatsz rá, mindig kiáll melletted és nem érzed magad egyedül, mindent meg tudtok oldani ketten és mindent meg tudtok beszélni.
Én pl.azért nézek fel a páromra, mert bármilyen probléma volt vagy bármiért voltam szomorú mindig azt mondta, hogy "nyugi, megoldjuk." És mindig megoldottuk. Emellett tényleg bármit meg tud (vagy meg tudunk) oldani és nem kell számítani senkire.
,,fizikailag meg tud védeni"
Ergo kigyúrt.
,,Pénzügyeiben megfontolt, de ha kell, nem fukar"
Ergo tehetős.
Jó kérdés volt kérdező, kibukott a zsákból mi kell a nőknek.
Azt jelenti, legalábbis nálam, hogy érdemelje ki emberileg a tiszteletem.
Vagyis a jelleme, elvei, viselkedése legyenek méltók ahhoz, amilyen az én jellemem, viselkedésem és elveim.
"Vagyis a jelleme, elvei, viselkedése legyenek méltók ahhoz, amilyen az én jellemem, viselkedésem és elveim."
Mesélj már légyszi a roppant magasztos elveidről és példamutató jellemedről :DDD
Kedves #8,
nem különösebben magasztosak, de hát mindenkinek vannak olyan alapelvek, amik mentén éli az életét. Legyen az életmód, étkezés, világnézet, gyermekvállalás, szórakozás, viselkedés. Nem értem, mit kell ezen fennakadni, én attól nézek fel egy emberre - így a páromra is - ha pl. kulturáltan és higgadtan tud kezelni egy konfliktust (én is tudok), nem kirekesztő, kötekedő, előítéletes (igen, mindenki az valamilyen szinten, de ezt tudja magáról és figyel rá, hogy a viselkedését minél kevésbé határozza meg az első benyomás), nem bánt másokat, felelősséget vállal a saját tetteiért, rendelkezik önismerettel stb. Mindezekkel természetesen én is rendelkezem, vagy legalábbis igyekszem fejlődni benne.
Lehet, hogy neked mindez nevetségesnek vagy épp abszurdnak tűnik, mi sok éve eszerint élünk meglehetősen jó kapcsolatban, szóval a módszerem bizonyított számomra. :)
Én mindent képes vagyok megadni, amit a 3as leírt, sőt. Az más kérdés, hogy nem vagyok hajlandó már erre, mert elegem lett belőle, hogy cserébe nem kapok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!