Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyáltok ennyit, ti egyedül álló férfiak?
"Ezt az mondja, aki minden felelősséget el akar tolni magától. A legkönnyebb dolog rajtunk kívül álló dolgokra kenni a sikertelenséget. Akkor nyugodtan lehet üldögélni a langyos szarban."
ki beszélt erről?
Elég evidens, hogy jókora troll a Kérdező. Sebaj, azért válaszolok, majd kiválasztja a neki tetszőt, és nyomja a piros kezet, mert érvelni ugye luxus.
A válasz amit a nők hallani akarnak:
- Mert szűz nyomi lúzer sikertelenek vagyunk, kicsi a micsodánk, és mindenről a nők tehetnek, úgyhogy most jól bosszútállunk rajtuk, hahaha, igazából erre vágyunk, nem párkapcsolatra, dehogy kell nekünk barátnő, szórakozásból szapuljuk őket!
Az igazi indok:
- A nők döntő többségének nem kell az átlagpasas. Az unalmas, semmitmondó és "uncseeeehhhhhh", nekik JÁR a jóképű és gazdag kigyúrt alfahím ugye, anélkül, hogy ők maguk bármit is belefektetnének a kapcsolatba. Gazdag pasast érdekesmód sose láttam még szingliként, de biztos buta sztereotip gondolkodás, hogy a nőket a pénz vonzza. Andy Vajna is biztosan csak a fantáziám szüleménye.
Persze csinos nőként, akire tapadnak a férfiak, könnyű magabiztosságról meg önbizalomról prédikálni, meg baromságokat beordibálni a pálya széléről. Őszintén érdekelne, 2-3 ezer kosár után mennyi maradna abból a magabiztosságból meg önbizalomból, de valamiért úgy érzem, erre sosem fogok választ kapni.
"TE vagy a férfi,te kezdeményezz!"
Egyenjogúság van, azazhogy lett. Semmi nem tiltja, hogy kezdeményezz te is néha a férfiaknál. Legalább gyakorlatban is megtapasztalnád, mi az az elutasítás, és nem úgy képzelnéd el, mint Colombó feleségét.
#24 és #39 meg kapta nekifutásból a piros kezet.
Leírod csupa nagybetűvel a férfi szót, aztán kifejted, hogy egy igazi férfi, ha nincs benne semmi vonzó lemegy pincsibe és kivárja, hogy a (feltételezem szintén nagybetűs) nő végre méltóztasson belé szeretni.
Ha a rinyálás és a megalázkodás a két lehetőség, akkor inkább ne is játszuk ezt a játékot.
Nem tudom él e még a kérdés, 24-es vagyok.
45-nek: Én miért kaptam piros kezet?
" személyiség,a magabiztosság,kedvesség,figyelmesség,határozottság,megbì
;zhatóság! Ennyi kell a normális nőknek! "
aha persze.ahányszor ezt én már hallottam...
bennem ez megvan,a volt barátnőim is ezt mondták hogy ez kell nekik aztán pár hét után lelépett mind...
" mindig akad udvarló,de sosem néztem az anyagiakat vagy a szépséget egy férfinál"
akkor aztán tutira át tudod érezni egy férfi helyzetét...neked csak válogatnod kell a jelentkezőkből. ha senki rád sem nézne nem ezt írnád.
nem nézed a külsőt vagy anyagiakat.tehát akkor egy 130kilós segédmunkás aki kedves figyelmes már nyerő nálad?
most majd biztosan megkapom hogy bennem van a hiba:) hát persze.európában annyira sikeres a pártalálás hogy miközben a világban népesség robbanás van addig európa minden országa jelentősen veszít a lakosságából(bevándorlást ne számítsuk bele) szóval igen...tutira minden rendben van
ja és az ha valaki leírja a fájó igazságot kedves kérdező... az még nem rinyálás.csak ugye az igazság fáj:)
az is vicces hogy valaki szerint a nő megérzi az önbizalom hiányt mint a cápa a vért.a cápa tele van érzékeny érzékelőkkel amiket a természet évmilliókon át erre a célra fejlesztett.a nőben ez hol is van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!